Xiaomi Mi Note 2 fiyatı detaylanmaya devam ediyor

Xiaomi'nin yeni Mi Note 2 akıllısı çok yakında gün yüzüne çıkacak...

Bir kaç gün içinde Xiaomi, yeni ve üst seviye bir akıllı telefon sunacak. Xiaomi Mi Note 2 adı ile gelecek olan bu yeni akıllı telefon hakkında bilgiler de gelmeye devam ediyor. Yeni cihazın kısa süre önce görselleri ortaya çıkmıştı ve şimdi de fiyatı detaylanmaya devam ediyor.

Bilindiği üzere bir süredir ortaya çıkan bilgilere göre Xiaomi Mi Note 2 iki yanı kavisli dokunmatik ekran ile pazara sunulacak. Daha önce iddialar Xiaomi Mi Note 2'nin CNY 5.700 ($845) fiyat etiketi ile satışa sunulacağı şeklindeydi. Yeni ortaya çıkan detaylar ise daha düşük olarak CNY 4,000 ($590) fiyat ile satışa çıkacağı şeklinde.

Son bilgilere göre Xiaomi Mi Note 2 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. Bu ekran LG tarafından üretilen AMOLED ekran olurken, ayrıca 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlük içerecek. Ekran ayrıca son dönemde popüler olan 3D Touch özelliğine de sahip olacak.

Xiaomi Mi 5s gibi ultrasonik parmak izi tarayıcısı içerecek. Ayrıca ikinci bir güvenlik seçeneği olarak iris tarayıcısı da içereceği ifade ediliyor. 

Çift arka kamera içerecek olan Xiaomi Mi Note 2 akıllı telefonun arkasında 23MP Sony IMX318 sensör içeren bir kamera ve ayrıca 12MP IMX378 sensör içeren ikinci bir kamera yer alacak. Qualcomm'un geliştirdiği dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 821 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefon 4GB ya da 6GB sistem belleği içerecek. Ayrıca 64GB ya da 128GB olarak iki farklı dahili veri kapasitesi ile sunulacak.

Whatsapp