Xiaomi Mi Note 2 Dual Kamera ve Iris Tarayıcı ile Geliyor

Xiaomi'nin dev ekranlı amiral gemisi Mi Note 2 hakkında yeni bilgiler geldi. Mi Note 2 tanıtımının sunum dosyaları internete sızdırıldı.

Çin merkezli üretici Xiaomi, Mi 5s ve Mi 5s Plus'ın ardından şimdi de büyük ekranlı amiral gemi cihazı Mi Note 2 modelini gün yüzüne çıkarmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar hakkında bir çok bilginin internet ortamına sızdırıldığı Xiaomi Mi Note 2'nin şimdi de tanıtımda kullanılacak sunum dosyasındaki slaytlar internete sızdırıldı. 

İnternete sızdırılan Mi Note 2 sunum dosyaları telefonun kamera ve kimlik doğrulama özellikleri hakkında önemli bilgileri de gün yüzüne çıkardı. Resimlerde de görüldüğü üzere Xiaomi Mi Note 2 arka yüzünde dual kamera ile birlikte geliyor. Xiaomi Mi Note 2 ultrasonik parmak izi okuyucunun yanında Iris tarayıcı ile biyometrik kimlik doğrulama teknolojisine de sahip olacak. 

Xiaomi Mi Note 2, Qualcomm'un Snapdragon 821 yonga setinden güç alıyor ve 5.7 inç büyüklüğünde 2K  çözünürlükte ekrana sahip. 6GB ve 128GB dahili depolama alanı ile gelen Xiaomi Mi Note 2,  23MP ve 12MP olmak üzere dual kameraya sahip. Mi Note 2 4,100 mAh batarya, NFC, ve USB 3.0 Type-C gibi özellikleri 450$ gibi uygun bir fiyatla tüketicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. 

Xiaomi, Mi Note 2 modelini ile akıllı telefon pazarında oyunun kurallarını değiştirecek hamleler yapmaya hazırlanıyor. Mi Note 2'nin tasarım özellikleri arasında çerçevesiz ve iki tarafı da kavisli bir ekran bulunması bekleniyor. Bu ekranın ayrıca basınca duyarlı 3D Touch özelliğini de desteklemesi bekleniyor. Bunun yanında Mi5 modeli ile ilk defa karşımıza çıkan 3D seramik ve metal alaşımlı gövde iddiaları da dikkat çekiyor. 

Whatsapp