Xiaomi Mi Note 2 akıllı telefon sunulmaya hazırlanıyor

Xiaomi Mi Note 2 çok yakında gün yüzüne çıkacak...

Akıllı telefon pazarının güçlü isimlerinden olan Xiaomi, yakında yeni bir akıllı telefon modelini sunma hazırlıkları içerisinde. Kısa bir süre önce firma, Xiaomi Redmi Note 4 modelini pazara sunmuştu ve şimdi de bir başka Note modeli olarak Xiaomi Mi Note 2'yi duyuracak.

Xiaomi Mi Note 2'nin henüz kesin olarak ne zaman duyurulacağına dair bilgi bulunmazken, Weibo üzerinden bazı yeni ve önemli bilgiler geldi. Bir Weibo kullanıcısı akıllı telefonun görselini de yayınlayarak, Xiaomi Mi Note 2'nin duyurulacağı tarihi 14 Eylül olarak belirtmiş.

Ancak daha sonra ikinci bir sızıntı daha geldi. Weibo üzerinden @Kjuma tarafından sunulan yeni bir teaser görselde 24 Eylül tarihi ön plana çıkıyor ve büyük olasılıkla da bu tarihin gerçek duyuru tarihi olduğunu söyleyebiliriz.

Bu yeni akıllı telefonun kesin olmayan teknik özelliklerini sizlere listelersek, 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeren akıllı telefon 4GB ve 6GB olmak üzere iki farklı sistem belleği seçeneği ile sunulacak. Xiaomi Mi Note 2'nin yonga seti ise Qualcomm'un dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 821 modeli olacak.

16MP OiS destekli arka kamera ve 4MP ön kamera içerecek olan Xiaomi Mi Note 2'nin dahili veri kapasitesinin ise 32GB / 64GB /128GB olarak üç farklı şekilde geleceği ifade ediliyor. Google Android 6.0.1 Marshmallow cihazın işletim sistemi olurken, batarya da 3.600mAh olarak yer alacak.

Whatsapp