Xiaomi Mi Note 10 İşte Bu Tarihte Tanıtılacak

Xiaomi'nin beş arka kameralı yeni akıllı telefonu Mi Note 10'un önümüzdeki ay içerisinde tanıtılacağı ortaya çıktı.

Xiaomi'nin önümüzdeki haftalarda duyurmaya hazırlandığı Mi CC9 Pro modeli içerisinde 108 MP çözünürlüğünde ana kamera bulunan beş arka kameralı bir yapı ile beraber gelecek. Orta seviye cihazlara arasında kamera performansıyla çığır açması beklenen telefonun diğer donanım özellikleriyle de kullanıcıların beğenisini kazanacağı düşünülüyor.

Çift LED flaş ve beşli kameradan oluşan arka kamera tasarımıyla geleceği kesinleşen telefonun temel olarak CC9 Pro ile aynı olacağını söyleyebiliriz. Çin pazarında CC9 Pro adıyla piyasaya çıkması beklenen telefonun Çin dışında ise Mi Note 10 adıyla tüketicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Resmi tanıtımına sayılı günler kala telefonun arka kamerasından çıkan birbirinden güzel fotoğraf örneklerini paylaşan Çinli şirket bu sayede şimdiden kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Arka tarafta yer alan kameraların 5x optik yakınlaştırma ve 50x dijital yakınlaştırma yapabildiği bu cihazda uzaktaki görüntüleri net bir şekilde yakınlaştırarak çekebiliyorsunuz.

Örnek görselde 500 metreden fazla uzakta yer alan bir geminin yakın çekim halini görebiliyorsunuz. Beyaz ve yeşil renk seçeneklerine sahip olacağı bilinen Mi Note 10'da ayrıca CC9 Pro ile benzer şekilde Snapdragon 730G işlemcisinin kullanılacağını söyleyebiliriz.

Ülkemizde resmi olarak akıllı telefonlarını satan Çinli şirketin dünya genelinde yapacağı resmi tanıtım etkinliklerinin ardından Türkiye pazarında da Mi Note 10 modelini satışa sunacağını düşünüyoruz.

Whatsapp