Xiaomi Mi Mix'in beyaz rengi göründü

Xiaomi'nin dev ekranlı akıllısı Mi Mix, beyaz rengi ile sunulmaya hazırlanıyor.

Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Xiaomi, devamlı olarak yeni modeller sunarken, son dönemde ise arka arkaya oldukça fazla sayıda yeni modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Firmanın kısa süre önce duyurduğu modellerden birisi de konsept bir model olarak gelen Xiaomi Mi Mix oldu.

Xiaomi Mi Mix akıllı telefon 6.4" büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor ve cihazın %90'a yaklaşan ekran / gövde oranı bu seviyede ekran içeren diğer firmaların modellerine göre Xiaomi Mi Mix'in çok daha küçük bir yapıda olmasını sağlıyor.

Xiaomi'nin bu yeni akıllı telefonu ne yazık ki ayda sadece 10.000 üretilerek satışa sunulacak ve bu da akıllı telefonun devamlı olarak stoklarının satışa sunulduğu anda tükenmesi anlamına geliyor. Çin dışında satışa sunulması ise şu an için beklenmiyor.

Diğer taraftan bir kaç gündür bazı yeni bilgiler ve görseller de geldi. Bu görseller de Xiaomi'nin bu yeni cihazının daha küçük versiyonunun yer aldığı ifade edilirken, bu akıllı telefon Xiaomi Mi Mix Nano ismi ile pazara sunulabilir. Bu yeni modelin 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içereceği belirtiliyor.

Farklı haberler gelmeye devam ederken, şimdi de Xiaomi Mi Mix'in beyaz renkli versiyonunun görselleri ortaya çıktı. Beyaz renginin de oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

İddialara göre Xiaomi Mi Mix'in Nano versiyonu yanı sıra beyaz renkli versiyonu da çok yakında pazara sunulabilir.

Whatsapp