Xiaomi Mi Mix akıllı telefon için dayanıklılık testi videosu geldi

Xiaomi'nin ekran / gövde oranı ile dikkat çeken yeni akıllısı Mi Mix için dayanıklılık testi videosu yayınlandı.

Xiaomi bu sene yepyeni modellerini pazara sunarken, özellikle de son aylarda bir çok farklı modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Bunlardan bir tanesi de yeni duyurulan Xiaomi Mi Note 2 ve Xiaomi Mi Mix adındaki akıllı telefon modelleri oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=_CZj-l9MJmg

Xiaomi Mi Mix adındaki firmanın konsept akıllı telefonu özellikle de ekran / gövde oranı ile tüm dikkatleri üzerine çekerken, sınırlı stok ile Çin'de satışa sunulmuştu. Firma her sene sadece 10.000 adet Xiaomi Mi Mix akıllı telefon üretecek ve bu da bu akıllı telefonu elde etmenin oldukça zor olduğu anlamına geliyor.

Akıllı telefonlar günlük kullanımda devamlı elde olmaları, cepte ya da çantada taşınmaları ve çarpma, düşme ya da çizilme gibi dış tehlikelere karşı dayanıklı olmaları gerekiyor. İşte bu noktada da farklı kaynaklardan gelen dayanıklılık testi videoları yardımcı olurken, bu testlerden birisi de Xiaomi Mi Mix için geldi. 

YouTube üzerinden JerryRigEverything tarafından sunulan bu yeni videoda Xiaomi Mi Mix kutudan çıkartılıyor ve önce ön ekran daha sonra da seramik kasa içeren cihazın arkası çizilme testine tabi tutuluyor. Ayrıca cihazın parmak izi tarayıcısı, kamerası gibi bölümler de çizilme testine tabi tutulmakta.

En son olarak da bükülme testi gerçekleştiriliyor. Cihaz her iki taraftan da bükülmeye maruz bırakılıyor.

Xiaomi Mi Mix akıllı telefon 6.4" büyüklüğünde 2040x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 4GB / 6GB sistem belleği, 128GB / 256GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti, 16MP arka kamera, 5MP ön kamera, Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi özellikleri içeriyor.

Whatsapp