Xiaomi Mi Mix 4'ün 64 MP Kamera İle Gelebileceği Söyleniyor

Xiaomi'nin yeni çerçevesiz ekranlı amiral gemisi Mi Mix 4 hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. Diğer taraftan Mi A3'ün tasarımının da neye benzeyeceği ortaya çıktı.

Son yıllarda piyasada fırtına gibi esen akıllı telefon üreticisi Xiaomi, yakın zamanda üst seviye özellikler sunan Mi Mix 4 modelini duyurmaya hazırlanıyor. Samsung'un ürettiği 64 MP ISOCELL Bright GW1 sensöründen daha iyi bir sensöre sahip olacağı söylenen cihazın nasıl bir kameraya sahip olacağı şuan için tam olarak bilinmiyor.

Samsung 64 MP çözünürlüğünde kamera sensörünü duyurmuştu fakat Sony henüz 64 MP kamera sensörü duyurmamıştı. Xiaomi'nin bir sürpriz yaparak Sony'nin en yeni kamera sensörünü kullanarak müşterilerine çok iyi bir kamera deneyimi sunacağı düşünülüyor. Ülkemizde resmi olarak ürünlerini satan Xiaomi'nin bir sonraki amiral gemisi Mi Mix 4 modelini merakla bekliyoruz.

Diğer taraftan şirketin Android One programı kapsamında sunduğu Mi A serisinin yeni üyesi Mi A3'e ait olduğu iddia edilen bazı çizimler ortaya çıktı. Android One kapsamında yer aldığı belirtilen bu cihazın 48 MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip olduğu belirtiliyor. Arka taraftan Mi CC9 modeline bir hayli benzeyen cihazın Mi A3 olma ihtimalinin bir hayli yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Yakın zamanda her iki cihazında render görüntülerinin paylaşılmasını bekliyoruz. Bu yıl içerisinde duyurulduktan sonra her iki modelin de Türkiye pazarında satışa sunulacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp