Xiaomi Mi Mix 4 Tamamen Çerçevesiz Ekranıyla Görüntülendi

Xiaomi'nin yakın zamanda duyurmaya hazırlandığı çerçevesiz ekranlı amiral gemisi Mi Mix 4'ün en net görüntüsü ortaya çıktı.

Milyonlarca takipçisi olan Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi Mix 4 ile ilgili farklı sızıntılar olsa da cihazın çalışır haldeki ilk görüntüsü bugün ortaya çıktı. Tamamen çerçevesiz ekran paneli ile kullanıcıların beğenisini kazacağı düşünülen telefonun donanım özellikleriyle de piyasayı alt üst etmesi bekleniyor.

Çerçevesiz ve çentiksiz çok yüksek ekran kasa oranı sunacağı düşünülen Xiaomi Mi Mix 4 modelinin Snapdragon 855 Plus işlemci ile en iyi performansı sunan telefonlardan biri olacağını düşünüyoruz.

Kutudan MIUI 11 arayüzü üzerinde çalışan Android 10 işletim sistemi ile çıkacağı düşünülen cihazın çerçevesiz ekranın getirdiği bütün avantajları yazılımsal olarak kullanıcılara sunması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve Mi Mix 4'e ait olduğu iddia edilen ekran paneline baktığımızda telefonun daha yuvarlak köşelere sahip olduğunu görüyoruz. Bugün ortaya çıkan gerçek cihaz örneğinde ise telefonun daha çok köşeli bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz.

Şirketlerin bir akıllı telefonu piyasaya sürmeden önce farklı tasarımlar ile üreterek test ettiğini biliyoruz. Şimdilik telefonun son tasarımının neye benzeyeceği kesin olmasa da çalışır prototip örneğinin son tasarım olduğunu düşünüyoruz. Ülkemizde birçok modeli ile telefonlarını kullanıcılarla buluşturan Xiaomi'nin yeni amiral gemisinin de Türkiye pazarında satışa sunulacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp