Xiaomi Mi Mix 4 Çerçevesiz Ekranla Beraber Geliyor

Xiaomi'nin bu yıl yeni duyuru yapmayacağını açıkladığı Mi Mix serisinin yeni üyesine ait olduğu iddia edilen ilk görseller ortaya çıktı.

Mi Mix 4 söylentileri geçtiğimiz aylarda birçok kez gündeme gelmiş fakat şirket yakın zamanda yeni bir Mi Mix serisi duyurmayı planlamadığını açıklamıştı. Ardından büyük bir etkinlik ile çok dikkat çeken tasarıma sahip Mi Mix Alpha modelini duyuran şirket akıllı telefon pazarına yeni bir soluk getirmişti.

Mi Mix Alpha'nın ardından Mi Mix 4 söylentileri kaldığı yerden devam ederken bugün Xiaomi Mi Mix 4 olduğu iddia edilen bir telefonun farklı fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflar bulanık olsa da çerçevesiz ekranlı bir telefonun var olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz.

Vivo Nex 3 ile benzer şekilde çok yüksek ekran kasa oranına sahip olduğu görülen telefonda en güncel MIUI 11 arayüzünün kullanıldığını söyleyebiliriz. Bazı kaynaklar bu görsellerin montajlanmış Mi Mix Alpha olduğunu söylese de şimdilik bu gizemli cihazın Mi Mix 4 olduğu düşünülüyor.

Geçmişteki raporlardan yola çıkarak telefonda 120 Hz yenileme hızına sahip bir AMOLED ekran paneli kullanılacağını söyleyebiliriz. Ayrıca en yeni Qualcomm işlemci ve ekran altı parmak izi okuyucusuna sahip olması beklenen telefonda Android 10 işletim sisteminin yer almasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Duyuru tarihi ve fiyatı konusunda herhangi bir bilgi bulunmayan Mi Mix 4'ün önümüzdeki yıl düzenlenmesi beklenen tanıtım etkinliğinin ardından Türkiye pazarında da satışa sunulmasını bekliyoruz.

Whatsapp