Xiaomi Mi Mix 4 Arka Tarafta 108 MP Kamera İle Birlikte Geliyor

Xiaomi'nin çerçevesiz ekranlı akıllı telefon serisi Mi Mix'in yeni akıllı telefonu Mi Mix 4'ün bazı teknik özellikleri ortaya çıktı.

Son raporlara göre Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi önümüzdeki ay içerisinde yeni amiral gemisi Mi Mix 4 modelini resmi olarak duyurmaya hazırlanıyor. Gün geçtikçe ortaya çıkan sızıntılar cihazla ilgili daha fazla bilgiyi ortaya koyuyor.

Bugünde ortaya çıkan Çin kaynaklı bir sızıntı kaynağı cihazın birçok önemli özelliğini paylaştı. Sızıntıda Xiaomi Mi Mix 4'ün ekran boyutu yazmıyor fakat ekranın 2K çözünürlüğe sahip kıvrımlı bir yapıya sahip olacağı belirtiliyor. İçerisinde Snapdragon 855 Plus işlemci, 12 GB RAM ve 1 TB dahili depolama alanı gibi üst düzey özellikler yer alacağı iddia edilen telefonun elbette daha düşük fiyata sahip varyantlarının da piyasaya sürüleceğini belirtmemizde fayda var.

Mi Mix 4, 30W hızlı şarj desteğinin yanı sıra 4500 mAh kapasiteli bir pil ile beraber gelecek gibi görünüyor. Ayrıca kablosuz şarj desteği ve MIUI 11 arayüzü ile kullanıcılara hem donanım hem yazılım tarafında en iyisini sunacak.

Telefonun arka tarafında 108 MP ana kamera, 16 MP geniş açı kamerası, 12 MP yardımcı kamera ve bir tane daha yardımcı kamera olmak üzere dört kameranın yer alacağı iddia ediliyor. Sızıntıda ayrıca cihazda 3.5 mm kulaklık girişi ve NFC desteğinin de yer alacağı belirtiliyor. Ayrıca seramik gövdeli tasarımın Mi Mix 4 ile beraber devam edeceği söyleniyor. Şuanda resmi tanıtım tarihi kesin olarak bilinmese de Xiaomi Mi Mix 4'ün önümüzdeki ay içerisinde tanıtılma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Whatsapp