Xiaomi Mi Mix 3'ün en önemli sızıntısı geldi

Çin merkezli Xiaomi firması tarafından geliştirilmekte olan çerçevesiz tasarımlı amiral gemisi telefonu Mi Mix 3'ün tasarımına ait oldukça önemli bir sızıntıya rastlanıldı.

Akıllı telefon dünyasında son dönemlerde Çin merkezli üreticilerin bir türlü gündemden düşmediğini söylersek hata yapmayız. Özellikle yeni tanıttığı ve tanıtmaya hazırlandığı modellerle gündemden bir türlü ayrılmayan isim olan Xiaomi firması henüz tanıtmadığı amiral gemisi telefon modeli Mi Mix 3 ile kendisine gündemde sıkça yer bulmayı başarıyor.

Şirketin bu modelle birlikte tam ekranlı ve çerçevesiz bir akıllı telefon modeli hazırlamayı hedeflediği konuşulurken, şirketin diğer telefonlar için yayınladığı MIUI 10 dosyası içerisinde tanıtımı yaklaşan Mi Mix 3 modeline ait bir tasarım taslağına ait çizimin yer aldığı iddia edildi. Bu görüntülere baktığımızda cihazın ön yüzünde herhangi bir ekran çentiği ve düğme bulunmazken, sol tarafından AL düğmesinin yer aldığı görülüyor.

Yazılım içerisindeki taslak çizimlerini ele aldığımızda firmanın daha önce tanıttığı buna benzer herhangi bir modelin olmadığı göze çarparken, bu modelin kısa süre içerisinde yada ilerleyen dönemlerde tanıtılacak bir model olduğu öne sürülüyor.

Bu çizimlerin MIUI 10 dosyasında rastlanılması ve Mi Mix 3 modelinin de büyük ekranlı olarak dizayn edilecek olması ise haliyle akıllara ilk olarak bu modelin tasarımına ait olduğu fikrini getiriyor. Bu sızıntıda yer alan detaylara göre cihazın ön kamerası sürgülü bir yapıya sahip olacakken, daha önce sızdırılan bilgilerde ise ön kameranın LED flaş desteğinin olacağını belirtiyordu.

Whatsapp