Xiaomi Mi Mix 3'ün Çalışır Haldeki Yeni Görüntüsü Sızdırıldı

Çinli Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi Mix 3 tamamen çerçevesiz tasarım ve kızaklı kamera yapısıyla tekrar sızdırıldı.

Xiaomi Mi Mix 3 daha önce birçok kez farklı video ve fotoğraflar ile sızdırılmıştı. Özellikle çerçevesiz ekranların moda olması ile firmalar en yüksek ekran kasa oranını kullanıcılara sunabilmek için farklı yollara başvuruyor. Bugün ortaya çıkan yeni Mi Mix 3 görüntüsü daha önceki görüntüler ile aynı gibi görünüyor.

Sızan fotoğrafta cihazın kenarları bulanık gibi görünüyor. Elbette cihazı sızdıran kişinin tanınmamak için bu yönteme başvurduğunu düşünüyoruz. Bir diğer ihtimal ise cihazda yer alacak farklı tuşların gizlenmesi olabilir. Mi Mix 3'ün Xiao AI adında farklı bir tuşa sahip olacağı söyleniyordu. Bu sayede cihazda farklı özellikleri tek bir tuşla kullanabileceksiniz. Samsung tarafından geliştirilen Bixby benzeri bir tuş olacağı düşünülüyor.

Cihaz ile ilgili son gelen bilgiler ekrana gömülü parmak izi okuyucusunun kullanılacağını gösteriyor. Yeni nesil ekran içi parmak izi okuyucuları ile hızlı ve güvenli bir şekilde kullanıcılar cihazlarının kilidini açabiliyor.

Mi Mix 3 ön tarafta neredeyse tamamen çerçevesiz bir ekran paneline sahip olduğu için Oppo Find X benzeri kızaklı bir kamera sistemiyle beraber gelecek. Sensörler ve ön kamera bu kızaklı sistem üzerinde yer alacak. Snapdragon 845 işlemci ve 8 GB RAM gibi üst düzey özellikler ile yakında duyurulması planlanan cihazın 550 dolar civarında bir fiyat etiketine sahip olacağı düşünülüyor.

Whatsapp