Xiaomi Mi Mix 3'ün 5G Desteğini Gösteren Görüntüsü Sızdırıldı

Xiaomi'nin trend olan çerçevesiz akıllı telefon serisi Mi Öix'in yeni üyesi Mi Mix 3'ün internete sızdırılan yeni görüntüleri, akıllı telefonun 5G desteğine sahip olacağını ortaya koydu.

Xiaomi, ilk 5G destekli akıllı telefonunu piyasaya sunmaya hazırlanıyor olabilir. Geçtiğimiz hafta Xiaomi'den Lin Bin, gerçek anlamda tam ekrana ve kayar mekanizmalı ön kameraya sahip bir akıllı telefonun ilk işaretlerini vermişti. 

Bugün ise akıllı telefonun yeni bir göre tümü daha ortaya çıktı ve bu görüntüde akıllı telefonun durum çubuğunda, cihazın 5G ağına bağlı olduğu görüldü. Buna ek olarak, görüntünün arka planında ise bir 5G akıllı telefonun sahip olacağı band listesi görünüyor. 

Qualcomm'un 5G destekli ilk Snapdragon 855 yonga seti üretimini, Samsung'un amiral gemisi Galaxy S10 için ayıracağı düşünülüyordu. Ancak, cep telefonları üzerinde 5G için kullanacak olan Qualcomm X50 modemi piyasaya çıktı ve Samsung'un yanı sıra Huawei'nin de kendi 5G çözümlerini piyasaya süreceği söyleniyor. 

Görüntünün arka planında da görebileceğiniz gibi, yeni 5G bantları listeleniyor, örneğin Verizon veya T-Mobile tarafından desteklenen n257 ve muhtemelen AT & T'nin alanı olan m260 bantları listede var. 

Şu an için Xiaomi Mi Mix 3'ün Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti ile test edildiğini söylemek için biraz erken. Ancak 5G desteği ile tüketicilere sunulan ilk akıllı telefon modellerinden biri olacağı kesin gibi görünüyor. 

Whatsapp