Xiaomi Mi Mix 3, Yeni Nesil Snapdragon Yonga ve 6.4 inç Ekrana Sahip Olabilir

Xiaomi'nin amiral gemisi Mi Mix 3 için yeni iddialar ortaya atıldı. Xiaomi Mi Mix 3, Yeni Nesil Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti ve 6.4 inç ekranla geliyor.

Çinli üretici Xiaomi, yeni amiral gemisi Mi Mix 3'ün 5G desteğine sahip olacağını resmi olarak doğrulamıştı ancak şirket, yeni nesil Snapdragon yonga seti gibi daha da,önemli bir bilgiyi saklıyor olabilir. Xiaomi Mi Mix 3'ün yonga seti internete sızdırılan bir görüntüde, Qualcomm'un isim şemasını değiştireceğinin ortaya çıkmasına rağmen Snapdragon 8150 yerine Snapdragon 855 olarak görünüyor. 

Yonga seti dışında, sızdırılan görüntü 6.4 inç ekran, 20MP + 16MP çift kamera, 256GB dahili depolama alanı ve 3.850 mAh batarya gibi bilgiler de içeriyor. Xiaomi, Mi Mix 3'ün 10GB RAM'e sahip olacağını işaret etmişti ancak cihaz 8GB RAM'le listeleniyor. RAM kapasitesi, büyük olasılıkla baz ve üst seviye modeller için farklı olacak. 

Eğer yonga seti bilgisi doğruysa, akıllı telefon, Qualcomm Snapdragon 845 yonga setini. güçlendirilmiş ve geliştirilmiş bir versiyonuna sahip olarak önemli bir yükseltme içerecek demektir. Qualcomm'un 5G modemleri zaten kullanıma sunulmuş durumda. Bu da Snapdragon 845'in sadece modem değişiklikleri ile Mi Mix 3'te Snapdragon 855 adıyla kullanılacağını gösteriyor olabilir. Yani 5G bağlantı desteği, yeni nesil bir yonga seti tükswktmrsinin bir garantisi olmamakla birlikte, Snapdragon 855 veya yeni adıyla Snapdragon 8150 henüz resmi olarak duyurulmadı. 

Ekran boyutu da merak uyandırıyor ancak Mi Mix 2 ve Mi Mix 2s modellerinde 5.99 inç olan ekran boyutu, ilk Mi Mix modelinde de daha büyük 6.4 inç olmuştu. Ekran en boy oranı 19.5: 9 olurken, çözünürlük ise yine 1080p+ seviyesinde kalacak. Xiaomi’nin 960fps yavaş çekim video çekimi eklenmesine de anlaşılacağı üzere, arkadaki çift kamera kesinlikle yükseltilecek.

Whatsapp