Xiaomi Mi Mix 3 Yakında Avrupa'da Satışa Sunulacak

Xiaomi'nin premium seviye akıllı telefonu Mi Mix 3, yakında Avrupa pazarında satışa sunulabilir.

Xiaomi, Ekim ayında neredeyse tamamen çerçevesiz akıllı pMi Mix 3'ü piyasaya sundu ve sürgülü ekran tasarımına sahip akıllı telefonun nihayet Avrupa gibi diğer pazarlarda da satışa sunulmaya hazırlanıyor olduğu belirtiliyor. 

Mi Mix 3, son zamanlarda hem Bluetooth SIG hem de AET tarafından onaylandı. Dahası, bir Reddit kullanıcısı, Mi Mix 3'ün 1 Aralık'ta stokta olmasını beklediğini söyleyen Amazon Almanya'dan bir müşteri temsilcisi ile bir sohbetinin ekranın görüntüsünü yayınladı.

Bu tarih, gerçekten de Avrupa için planlanan çıkış tarihi ise, Xiaomi'nin yeni amiral gemisi akıllı telefonunun genişletilmiş kullanılabilirliğini satışa çıkmadan bir süre önce yani önümüzdeki birkaç gün içinde ilan edeceğini düşünüyoruz.

Xiaomi, Mi Mix 3 modelinde tam ekran karar bir mekanizma kullanarak ön kamera ve sensörleri ekranın arkasına gizledi ve bu sayede de tamamen çerçevesiz bir ekran tasarımı elde etmeyi başardı. Qualcomm'un Snapdragon 845 yonga seti tarafından desteklenmekte olan Mi Mix 3, 10GB'a kadar RAM, 256GB'a kadar dahili depolama alanı, Android 9.0 Pie işletim sistemi tabanlı MIUI 10 arayüzü ve 3.200 mAh bataryaya sahip. 

Whatsapp