Xiaomi Mi Mix 3 Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi Mix 3'e ait yeni render görüntüleri sızdırıldı. Görüntülerden yola çıkarak telefonun tamamen çerçevesiz ekrana sahip olacağını söyleyebiliriz.

Çinli telefon üreticisi Xiaomi, geçtiğimiz yıllarda Mi Mix modeli ile akıllı telefon pazarında büyük bir ses getirmişti. Çerçevesiz ekranlı telefonların yayılmasında öncü firmaların başında gelen Xiaomi, Mi Mix serisini devam ettirerek Mi Mix 2 ve Mi Mix 2S modellerini de piyasaya sürmüş ve çerçevesiz telefonların daha da ileri bir noktaya gelmesinde önemli pay sahibi olmuştu. Şimdi de herkes tarafından merakla beklenen Mi Mix 3 modeline ait yeni render görüntüleri ortaya çıktı.

Mi Mix 3 modeline ait olduğu iddia edilen render görüntüleri gerçekten göz kamaştırıyor. Render görüntülerinden yola çıkarak telefonun kasasının arasında bir ön kameranın yer alacağını söyleyebiliriz. Daha önce benzer bir tasarımı Vivo Nex modelinde görmüştük.

Arka tarafta Mi 8 benzeri bir kamera kurulumu bulunan telefonun Vivo Nex gibi kasanın arasından çıkan bir ön kameraya sahip olması bekleniyor. Elbette bunların render görüntüleri olduğunu unutmamak gerekiyor.

Görsellerde cihazın her köşeden çerçevesiz bir yapıya sahip olduğu görülse de gerçek hayatta telefonlar pekte öyle olmuyor. Şuan için ekran kasa oranı konusunda rekoru elinde bulunduran Oppo Find X modeli de tamamen çerçevesiz gibi görünse de alt tarafta çok ufak daha kalın bir çerçeveye sahip.

Whatsapp