Xiaomi Mi Mix 3 Kamera Örnekleri ve Tanıtım Videosu Geldi 

Xiaomi Mi Mix 3 hakkında,detaylar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde tanıtım tarihi belli olan Mi Mix 3'ün kamera örnekleri ve ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Çin merkezli üretici Xiaomi, önümüzdeki hafta sürgülü tasarıma sahip akıllı telefonu Mi Mix 3'ü tanıtacak. Xiaomi Mi Mix 3 ile ilgili 5G desteği ve 10GB RAM'e sahip olacağını gösteren posterler yayınlandı ve telefonun hızlı kilit açma özelliğini gösteren bir video da internete sızdırılmıştı. 

Xiaomi Mi Mix 3 ile ilgili en son bilgiler ise Weibo profilinde bazı görüntüler paylaşan şirket kurucusu Lin Bin'den geliyor. Bu fotoğraflar portre modunu gösteriyor. Görüntüler oldukça düşük aydınlatmalı bir ortamda çekilmiş, bu nedenle görüntü kalitesi hakkında yorum yapmak çok adil olmayabilir. 

Ayrıca, Xiaomi Mi Mix 3 için de bir de tanıtım videosu yayınlandı. 15 saniyelik kısa klip, akıllı telefonun tam ekran ön panelini net bir şekilde gösterirken, kayar mekanizma da büyük ihtimalle 24MP çift ön kamerayı ortaya çıkaracak. 

Şirketin akıllı telefon ürün pazarda direktörü Zhi Zhiyuan, cihazla ilgili 10GB RAM'e sahip olacağı bilgisini paylaştığı, Xiaomi Mi Mix 3 görev yöneticisi ekran görüntüsü ile doğrularken bir başka ayrıntıyı daha ortaya çıkardı. Buna göre, Xiaomi Mi Mix 3'ün ekran çözünürlüğü, 19.5: 9 en boy oranı için 1080 x 2340 piksel olacak. Bu çözünürlükte olduğu belirtilen diğer akıllı telefonların aksine, ön kameranın açılır mekanizma içinde bulunması sayesinde üst kısımda çentik bulunmadığı için ekrandaki tüm piksellerden faydalanabilirsiniz. 

Bununla birlikte en son söylentilere göre Xiaomi Mi Mix 3, 5G desteği sağlayan ekstra bir modem ile birlikte Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, Samsung üretimi bir AMOLED ekrana entegre ekran içi parmak izi tarayıcı ve 10GB RAM ile birlikte gelecek. 

Whatsapp