Xiaomi Mi Mix 3, Dayanıklılık Testinden Geçti

Xiaomi'nin sürgülü tasarıma sahip amiral gemisi Mi Mix 3, dayanıklılık testinden, ağır işkencelere rağmen geçmeyi başardı.

Xiaomi'nin Mi Mix serisi, sahip olduğu sıra dışı tasarımı ve güçlü donanımlara özellikleri sayesinde, her zaman ilgi ıdağı olmayı başardı. Çinli akıllı telefon üreticisinin geçen yılın sonlarına doğru piyasaya sürdüğü Mi Mix 3 de, hem sürgülü ekran tasarımı hem de güçlü Snapdragon 845 yonga seti sayesinde dikkat çeken cihazlardan biri oldu. 

Xiaomi Mi Mix 3 şu anda en yeni amiral gemisi akıllı telefonlardan biri ve Honor Magic 2 ve Lenovo Z5 Pro gibi mekanik bir sürgülü mekanizmaya sahip. Ancak, Xiaomi Mi Mix 3, klasik akıllı telefon tasarımına meydan okuyacak ve JerryRigEverything'in işkence testlerine dayanacak kadar sağlam mı? Evet, öyle gibi görünüyor! 

Xiaomi Mi Mix 3'ün dayanıklılık testi, alışılagelmiş bir şekilde başlıyor ve çizilme testleri ile seramik arka panelin, metal ve camdan daha belirgin bir şekilde çizilmeye karşı dayanıklı ortaya olduğunu çıkarıyor. Seramik arka panel, şu ana kadar tüm Mi Mix akıllı telefonların ayrılmaz bir parçası oldu ve Xiaomi'nin yüksek üretim maliyetlerine rağmen bu malzemeyi kullanmaktan vazgeçmediğini görmek güzel.

Bu testle ortaya çıkan en ilginç nokta ise, akıllı telefonun iki tarafı arasında, kir ve ince toz parçacıklarının girebileceği kadar bir boşluk bulunması oluyor. Ancak, çok daha sağlam ve güçlü bir yapıya sahip olan seramik arka panel sayesinde, Xiaomi Mi Mix 3, bükülme testini, tabiri yerindeyse güle oynaya geçiyor. Telefon çok az bir miktarda büyülüyor ancak bu bükülme, Oppo Find X gibi diğer üst seviye cihazlardan çok çok az. 

Xiaomi Mi Mix 3'ün JerryRigEverything tarafından çekilen dayanıklılık testi videosunu izledikten sonra fikirlerinizi bizimle paylaşabilirisiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=ewqCmmGyr_Q

Whatsapp