Xiaomi Mi Mix 3 Beyaz Rengiyle Göz Kamaştırıyor

Tamamen çerçevesiz ekranlı akıllı telefonların arasına katılacak olan Mİ Mix 3'ün beyaz renkli varyantına ait çalışır haldeki ilk görüntü ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde çalışır haldeki görüntüleri ile gündeme bomba gibi düşen Mi Mix 3'ün bu sefer beyaz renkli varyantı sızdırıldı. Oppo Find X modelinin ardından tamamen çerçevesiz ekranlı akıllı telefonların  piyasaya hakim olacağını şimdiden görebiliyoruz. Xiaomi'nin yeni amiral gemisi telefonu Mi Mix 3 modeli de oldukça yüksek ekran kasa oranı ile beraber sızdırılıyor.

Sızdırılan beyaz renkli Mi Mix 3, tamamen çerçevesiz bir ekran paneli ile birlikte geliyor. Ekran her yönüyle çerçevesiz bir yapıyı sunarken üst ince çerçevede bir ahizenin yer aldığını görüyoruz. Ön kamera ile ilgili herhangi bir belirti yokken Vivo Nex benzeri bir kızaklı ön kamera kullanılabileceği söyleniyor. Cihazın ses tuşları ve güç tuşu sağ tarafta yer alıyor. Telefonla ilgili şimdilik ön tasarım ve renk seçeneklerinden en az iki tanesi kesin olarak biliniyor.

Gelen raporlara göre Mi Mix 3 normal ve seramik olmak üzere iki farklı varyant ile birlikte piyasaya sürülecek. Kamera tarafında daha önce dediğimiz gibi Vivo Nex benzeri kasanın arasından çıkan kızaklı bir kamera yapısının kullanılacağı söyleniyor.

Ayrıca arka tarafta üçlü bir kamera sisteminin olma ihtimali bulunuyor. Donanım özellikleri bakımından Mi 8 ile benzer veya daha iyi olması bekleniyor. En azından Snapdragon 845 işlemcisinin kullanılacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp