Xiaomi Mi Mix 2'ye Ait Olduğu İddia Edilen Bir Görsel İnternete Sızdırıldı

Xiaomi'nin gerçek tam ekranlı akıllı telefonu olması beklenen Xiaomi Mi Mix 2 heyecanla bekleniyor. Bu noktada internete sızdırılan ve Mi Mix 2'ye ait olduğu iddia edilen görüntü ortaya çıktı.

Geçen sene Xiaomi, belki de 2017 yılının ana trendi olacağını bile bilmeden piyasaya sunduğu bir cihazla, akıllı telefon dünyasını şaşkına çevirdi. Tabi ki üç tarafında tamamen çerçevesiz bir tasarıma sahip olan Xiaomi Mi Mix'ten bahsediyoruz. 

Bu yıl piyasaya sunulması beklenen Xiaomi Mi Mix 2 ise selefinin başlattığı bu trendi devam ettirme ve bir adım daha geliştirme zorunluluğu ile geliştiriliyor. Aşağıdaki görüntü gerçek çıkarsa, Xiaomi Mi Mix 2, görevini yerine getirmiş diyebiliriz. Bu görüntü, bugün Çin'de internete sızdırıldı ve Xiaomi Mi Mix 2'ye ait olduğu iddia ediliyor. 

Gördüğünüz gibi, Mi Mix'in altında kalan son çerçeve de Mi Mix 2'de önünün neredeyse tümünün ekrandan  oluştuğu son noktaya kadar daha da küçültüldü. Gördüğünüz gibi üst tarafta hoparlör ızgarası bulunmuyor, Çünkü Çinli firma hoparlör yerine bir kez daha bir piezoelektrik modülü kullanacak Ancak umarız geçen yıla göre daha gelişmiş bir modüle yer verilir. 

Alt çerçeve o kadar fazla küçültülmüş ki, cep telefonuna bir ön kamera koymak için yer kalmamış, bu kesinlikle ilginç bir tasarım seçeneği olacak. Mi Mix 2, 7.9mm kalınlığa sahip olan Mi Mix'ten bile daha ince olabilecekmiş gibi görünüyor ve köşeleri öncekinden biraz daha yuvarlak olan metal bir çerçeveye sahip olacak. 

Xiaomi Mi Mix 2'nin Qualcomm'un Snapdragon 835 yonga seti, 6GB RAM, bir AMOLED ekran ile 19 MP ana kameraya sahip olacağını duymuştuk. 4,500 mAh batarya, bu tasarım harikasını çalıştırmak için gerekli enerjiyi sağlayacaktır.

Xiaomi Mi Mix 2'nin Eylül ayı ortasında 4.999 CNY (yaklaşık 748 $ veya 637 €) fiyatla piyasaya çıkması söz konusu. 

Whatsapp