Xiaomi Mi Mix 2S Tanıtım Görseli Paylaşıldı

Xiaomi'nin 27 Mart'ta tanıtacağı Mi Mix 2S için yeni bir tanıtım görseli paylaşıldı.

25 Şubat'ta Xiaomi, Çin merkezli Weibo üzerinden Mi Mix 2S akıllı telefonunu 27 Mart'ta tanıtacağını bir kez daha doğruladı. Şirketin Weibo üzerinden paylaştığı mesajında cihazın AnTuTu skoruyla ne kadar güçlü olduğunu ortaya koyan bir görüntü ve ayrıca telefonun Snapdragon 845 işlemcisi ile geleceğini gösteren bir detay yer alıyordu.

Xiaomi, daha önce Weibo üzerinde Snapdragon 845 işlemcili cihazınız ne kadar hızlı tarzında bir video yayınlayarak Mi Mix 2S modelinin diğer Snapdragon 845 işlemci kullanan cihazlara göre daha hızlı olacağını belirtiyordu.

Eylül ayında bazı raporlar, Xiaomi ve Qualcomm'un Snapdragon 845 yonga setinin performansını arttırmak için çalıştıklarını iddia ediyordu. Bu durum Snapdragon 845 işlemcisini kullanan Samsung Galaxy S9, Galaxy S9 Plus, Sony Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact ve Asus ZenFone 5Z gibi amiral gemisi cihazlarının performansının Mi Mix 2S kadar olmayacağını gösteriyor. Xiaomi, Mi Mix 2S AnTuTu puanının 273.341 olduğunu her defasında dile getiriyor. Elbette bu puanların çok fazla bir anlam ifade etmediğini belirtmek gerekiyor.

Cihaz piyasaya çıktığı zaman yazılımına bakmak gerekiyor her ne kadar yüksek puan alıyor olsa da yazılımında bir sorun olduğu zaman kullanıcılar sıkıntı çekecektir. Önceki sızıntılar, Mi Mix 2S modelinde Snapdragon 845 işlemci, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanının bulunacağını iddia ediyordu. Cihazda 6.01 inç boyutunda bir ekranın kullanılacağı da söyleniyordu.

Whatsapp