Xiaomi, Mi Mix 2S için İki Yeni Video Yayınladı

Xiaomi, tanıtımına sadece bir kaç gün kalan Mi Mix 2S için iki yeni tanıtım videosu paylaştı.

Çinli üretici Xiaomi bugün, Xiaomi Mi Mix 2s'in AI özelliklerine dikkat çeken iki yeni video yayınladı. Her iki video da Çin'in popüler sosyal paylaşım sitesi Weibo üzerinde yayınlandı. Ve her iki video da ünlü ressamlar ve eserlerini gösteriyor. 

İlk video, Johann Strauss’un Bahar Sesleri'nin klasik melodisi ile uyarlanmış bir video montajı ve Van Gogh gibi sanatçıların yüzleri ve telefonun kilidini açacak bir sembolü sunuyor. Bu video, Xiaomi Mi Mix 2S'nin, kullanıcının şapka taktığına veya sakalı olup olmadığına bakılmaksızın yüz tanıma özelliklerine sahip olacağına işaret ediyor. 

https://youtu.be/x4TzDNqXIq0

Diğer tanıtım videosu ise binalar, insanlar, sahil veya hayvanlar gibi popüler dikkat çekici manzaraları tanıma ve manzara çekimi için en uygun kamera ayarlarını sunacak bir sahne tanıma özelliğini işaret eden  bir simgeye sahip. 

Yoğun bir şekilde tüm bilgileri internete sızdırılan Huawei P20'nin aksine Xiaomi Mi Mix 2S,hakkında çok fazla bilgiye sahip değiliz. Ancak yine de Xiaomi Mi Mix 2 ile benzer bir şekilde. 6 inç 18:9 en-boy oranına sahip çerçevesiz bir ekrana sahip olması bekleniyor. Bununla birlikte, daha büyük bir alt çerçeveye sahip olacağı belirtiliyor. 

Xiaomi Mi Mix 2s'n Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 3.400 mAh batarya ve çift arka kamera kurulumu ile birlikte gelmesi bekleniyor. Kablosuz şarj desteğine sahip olacağı doğrulayan cihazın, en yüksek modelinde 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı bulunacak. Xiaomi Mi Mix 2S, 27 Mart tarihinde resmi olarak duyurulacak. 

Teaser Photo Scene | Teaser Face Unlock

Whatsapp