Xiaomi Mi Mix 2S Android 9 Pie Güncellemesi Yayınlandı

Xiaomi'nin en güçlü cihazlarından biri olan Mi Mix 2S için Android 9 Pie güncellemesi Çin'de MIUI 10 arayüzü ile beraber beta olarak yayınlanmaya başladı.

Xiaomi kısa süre önce cihazlarına MIUI 10 8.9.6 güncellemesini beta kapsamında OTA üzerinden dağıtmıştı. Bu dağıtılan MIUI 10 beta güncellemesi Mi Mix 2S için gelmemişti. Şirket bunun yerine direkt olarak MIUI 10 8.9.7 beta güncellemesini Android 9 Pie işletim sistemi ile beraber Mi Mix 2S için göndermeye başladı.

Xiaomi Mi Mix 2S kullanıcıları zaten bir süredir Android 9 Pie güncellemesini kullanabiliyordu fakat bu güncelleme geliştirici sürümler için dağıtılmıştı. Şimdi ise beta olarak Çin'de bulunan bütün kullanıcılar MIUI 10 8.9.7 güncellemesi ile beraber Android 9 işletim sistemini deneyebiliyor.

Şuan için sadece Çin yazılımında beta olarak dağıtılan güncellemenin dünya genelindeki diğer pazarlara beta veya kararlı sürüm olarak ne zaman dağıtılacağı bilinmiyor. En azından yıl sonuna kadar Mi Mix 2S Android 9 Pie güncellemesinin bütün kullanıcılara ulaşması bekleniyor.

Eğer sizde Çin'den alınmış bir Mi Mix 2S kullanıyorsanız veya üzerinde Çin yazılımı yüklü bir Mi Mix 2S kullanıyorsanız beta programına girerek bu güncellemeyi deneyebilirsiniz. Bunun bir beta olduğunu unutmamanız gerekiyor. Yazılımda çok sayıda hata bulunabilir. Firma bu hataları kararlı sürüm çıktığında gidermiş olacaktır. Diğer taraftan benzer bir güncelleme Xiaomi Mi 8 içinde geçtiğimiz günlerde Çin'de dağıtılmıştı.

Whatsapp