Xiaomi Mi Mix 2'nin Snapdragon 835 Yonga Seti, Benchmark Sitesi Üzerinde Doğrulandı

Xiaomi'nin akıllı telefon pazarında çerçeve anlayışına yeni bir yorum getirdiği Mi Mix modelinin halefi Mi Mix 2, Benchmark sitesinde ortaya çıktı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Mi Mix modeli ile aslında akıllı telefon sektöründe bir,devrimin de fitilini ateşlemiş oldu. Neredeyse sıfır çerçeveye sahip Mi Mix, %90 civarında ekran kasa oranı ile bir anda tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı. Mi Mix'in ardından ise Samsung ve LG gibi üreticiler de çerçeveleri minimum seviyeye indirerek ekran gövde oranları yüksek akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye başlamıştı. 

Bugünlerde ise en çok merak edilen akıllı telefonlardan biri hiç şüphesiz Xiaomi'nin bu yıl piyasaya sürmesi beklenen yeni çerçevesiz akıllı telefonu Mi Mix 2 oluyor. Xiaomi Mi Mix'in halefi şimdiye kadar birçok sızıntı ve söylenti sayesinde haberlere konu olmuştu. Nisan ayında, GearBest'in web sitesinde cihaz için bazı önemli özellikleri ortaya koyan bir liste yer aldı.

Ve şimdi, Xiaomi Mi Mix 2 olduğu iddia edilen bir cihaz, GFXBench sitesinde Snapdragon 835 yonga seti ve 6GB RAM de dahil olmak üzere bazı özellikleri ile listelendi ve hakkında çıkan bilgilerin doğruluğu teyit edilmiş oldu.

Listede ayrıca Xiaomi Mi Mix 2 olduğu iddia edilen akıllı telefonun Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi altında çalıştığı da görülüyor. 

Xiaomi Mi Mix 2'nin iddia edilen diğer teknik özellikleri arasında ise 128GB ve 256GB dahili depolama alanı seçenekleri, 19MP / 13MP çift kamera ünitesi  ve 2540x1440px çözünürlüklü 6.4 inç AMOLED ekran bulunuyor. Ayrıca cihazın, 4.500 mAh bataryaya sahip olacağı da gelen diğer bilgiler arasında yer alıyor. 

Whatsapp