Xiaomi Mi Mix 2'nin Canlı Görseli Sızdırıldı

Xiaomi Mi Mix 2, yeni görüntüleri ile ortaya çıkmaya devam ediyor. Perakende satış kutusu ortaya çıkan Mi Mix 2 şimdi de canlı görseli ve basın görselleri ile karşımızda.

Duyurusu aklaşmakta olan Xiaomi Mi Mix 2'nin perakende satış kutusunun ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra cihaz tekrar sızdı ve bu kez canlı görüntüler ortaya çıktı. Yeni görüntü, akıllı telefonun ön tarafını gösteriyor ve üç tarafında neredeyse sıfır çerçeveli tasarımı ortaya koyuyor. 

Xiaomi Mi Mix 2, 11 Eylül tarihindeki tanıtımı öncesinde seri üretim aşamasında. Bu bilgi daha önce şirketin CEO'su Lei Jun tarafından teyit edildi ve bugün Mi Mix 2'ye ait bazı basın görselleri de ortaya çıktı. 

Xiaomi Mi Mix 2, ilk Mi Mix modelinde kullanılan ön kamera tasarımını devam ettiriyor ancak bu sefer işleri bir adım daha ileriye taşıyor. Ekran bu sefer biraz daha kavisli ve alt taraftaki çerçeve daha küçük görünüyor. Bu nedenle, Xiaomi Mi Mix 2 muhtemelen ekran gövde oranı açısından 2017 yılının en etkileyici akıllı telefonu olacak. 

Xiaomi Mi Mix 2'nin teknik özelliklerine gelince Qualcomm,, akıllı telefonun Snapdragon 835 yonga setiyle güçlendirileceğini doğruladı ve böylece Snapdragon 836 hakkındaki söylenti yanlış çıktı. Snapdragon 835, bu yıl en iyi akıllı telefon modellerinde yer aldı ve bu sayede Mi Mix 2 için de uygun görünüyor. 

Xiaomi Mi Mix 2 akıllı telefonun aynı zamanda 6.2 inçlik 2.960 x 1.440 piksel çözünürlükte AMOLED ekran (temelde Samsung Galaxy S8 +'da bulunan panel), 6GB RAM ve 4.400 veya 4.500 mAh bataryaya sahip olacağı iddia ediliyor. Tam olarak bir hafta sonra Xiaomi Mi Mix 2 hakkındaki tüm detaylar ortaya çıkacak. 

Whatsapp