Xiaomi Mi Mix 2 ve Mi Mix Modellerini Karşılaştıran Bir Diyagram Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi Mix 2 ve Xiaomi Mi Mix modellerinin ekran panellerini karşılaştıran bir diyagram ortaya çıktı. Diyagrama göre Mi Mix 2 daha yüksek bir ekran kasa oranı ile beraber geliyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, çok yakında yaklaşık bir hafta içerisinde çerçevesiz ekran tasarımına sahip akıllı telefon modeli olan Mi Mix 2'yi 11 Eylül'de resmi olarak tanıtmaya hazırlanıyor. Cihazın bu sefer en az % 93 civarında bir ekran kasa oranına ve çerçevesiz bir ekran paneline sahip olması bekleniyor.

Bugün, Mi Mix 2'nin ilk model Mi Mix ile yan yana göründüğü bir diyagram popüler bir kaynak olan Benjamin Geskin tarafından ortaya çıkarıldı. Bu diyagram üzerinden bazı önemli bilgileri elde edebiliyoruz. Öncelikle, Mi Mix 2'nin toplam boyutu önceki modele kıyasla daha küçük gibi görünüyor. Bunun nedeni, ekran boyutunun biraz küçültülmesi, ancak görebildiğiniz üzere daha önemli bir diğer faktör ise alt çerçevenin de önceki modele göre çok ince olmasıdır.

Mi Mix 2 ön yüzde 6,2 inçlik bir ekrana sahip olacak gibi görünüyor ve hatırlayacağınız üzere geçen yıl Mi Mix akıllı telefonunda 6.4 inç boyutunda bir ekran paneli kullanılmıştı. Bununla birlikte ekranın 18: 9 en-boy oranı Galaxy S8 ve LG G6 modellerde olduğu gibi Mi Mix 2 modelinde de kullanılacak.

Daha önce ortaya çıkan veya iddia edilen Mi Mix 2 özelliklerine bakacak olursak Qualcomm Snapdragon 835 işlemcisi ile cihaz güçlendirilecek. Mi Mix 2'nin sırasıyla 6GB + 128GB ve 8GB + 256GB olmak üzere iki farklı varyanta sahip olması bekleniyor. Cihazın donanımı hakkında kesin bir bilgi bulunmasa da önümüzdeki hafta cihazı resmi olarak görmeyi umuyoruz.

Whatsapp