Xiaomi Mi MIX 2 Tasarımı Net Bir Şekilde Göründü

Xiaomi Mi MIX 2 modelinin ön panel tasarımı net bir şekilde ortaya çıktı. Ekran kasa oranı ile adeta şov yapan cihazın yakında resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Telefon tasarımcısı Philippe Starck tarafından yapılan Xiaomi Mi MIX 2 konsept videosunu geçtiğimiz günlerde görmüştük. Dün ise sadece Mi MIX 2 modelinin arka panelini açığa vurduğu iddia edilen bir resim ortaya çıkmıştı. Bugün, Mi MIX 2 ile ilgili oldukça önemli bir yeni fotoğrafımız var. Görüntü, cihazın ön tarafında bulunan ince çerçeveleri de içeren cihazın canlı bir görüntüsünü gösteriyor. 

Mi MIX 2 cihazının daha önce iddia edilen özelliklerine bakacak olursak 1440 x 2560 (QHD) çözünürlüğe sahip 6,4 inç AMOLED ekran panelinin yanı sıra cihazın kalbinde sekiz çekirdekli işlemci yapısı ve Adreno 540 grafik birimi olan Snapdragon 835 yonga seti bulunacak. Telefonun üç farklı versiyonunun yolda olduğu bildiriliyor. Temel modelin 4GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı olacak. Orta sınıf bir varyantın, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip olması bekleniyor ve üst modelin 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı ile donatılacağı söyleniyor.

19MP çözünürlüğünde arka kameraya sahip olması beklenen cihazın ön tarafında 13MP çözünürlüğünde bir kamera bulunması bekleniyor. Ekran kasa oranı ile iddialı olan cihazın kamera tarafında büyük yenilikler ile gelmesi de bekleniyor.

Yakın tarihli bir söylenti Mi MIX 2 modelinin 12 Eylül'de resmi olarak tanıtılacağını gösteriyor. Bildiğiniz üzere yeni iPhone modellerinin de o tarihte tanıtılması bekleniyor. Bununla birlikte, MIX 2, Çin'de 3C sertifikasını almış durumda. Bu da cihazın yakında piyasaya sürülebileceği anlamına geliyor.

Whatsapp