Xiaomi Mi Mix 2 Modeline Ait Kutu Görseli Paylaşıldı

Xiaomi firmasının CEO'su konumunda yer alan Lei Jun kendi hesabı üzerinden Xiaomi Mi Mix 2 modeline ait kutu görselini paylaştı.

Xiaomi, 11 Eylül'de yeni Mi Mix 2 akıllı telefonunu resmi olarak tanıtmaya hazırlanıyor. Cihazın resmi tanıtım tarihi yaklaşıkça cihaza ait bir çok yeni bilgi gelmeye devam ediyor. Firmanın CEO'su Lei Jun Xiaomi Mi Mix 2 modeline ait olan bir telefon kutusu görseli paylaşarak yaklaşmakta olan cihaz ile ilgili heyecan yarattı.

Aşağıda yer alan görüntüden de görebileceğiniz gibi, Lei Jun yaklaşmakta olan Mi Mix 2 akıllı telefonuna ait bir kutunun görselini paylaştı. Bu özel olarak, Çin merkezli bir mikro blog sitesi olan Weibo'da yayınlandı. Bununla birlikte ne yazık ki CEO Mi Mix 2 hakkındaki diğer bilgileri paylaşmadı. Ayrıca, görselin Xiaomi Mi 6 ile çekildi belirtildi.

Mi Mix 2 kutusunun, Mi Mix modelinin kutusundan daha farklı ölçüler ile geldiğini görebiliyoruz. Cihaz yaklaşık olarak 10 gün içerisinde resmi olarak tanıtılacak ve ilerleyen aylarda piyasadaki yerini alacak. Gün geçtikte cihazla ilgili daha fazla bilgiyi sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Cihazın bilinen ve tahmin edilen özelliklerine bakacak olursak Mi Mix 2 modelinde 6.4 inçlik çift taraftan kıvrımlı bir ekran, 6 / 8GB RAM, 128 / 256GB dahili bellek ve en az Xiaomi Mi6 modelinde olduğu kadar iyi çift arka kamera sensörleri cihaz üzerinde yer alacak. Elbette önceki modelere göre daha iyi ses ve daha iyi ekran kasa oranı da cihazda bulunacaktır.

Mi Mix 2 modelinin Android 7.1.1 Nougat işletim sistemine dayanan MIUI 9 arayüzü ile beraber piyasaya sunulması bekleniyor. Sony'nin Xperia XZ1 ve XZ1 Compact ile yaptığı sürpriz gibi Xiaomi'nin bizi şaşırtarak Mi Mix 2'yi Android 8.0 Oreo güncellemesiyle beraber piyasaya sunup sunmayacağını hep beraber göreceğiz.

Whatsapp