Xiaomi Mi Mix 2, %93 ekran / gövde oranı ile geliyor

Xiaomi Mi Mix 2'nin selefine göre daha yüksek ekran / gövde oranı ile geleceği ifade ediliyor.

Çin'in önemli firmalarından olan Xiaomi, her sene yeni modellerini pazara sunuyor ve geçtiğimiz sene sonunda sunulan en dikkat çeken modellerden birisi de Xiaomi Mi Mix olmuştu. Bu akıllı telefon tasarımı ile dikkatleri üzerine çekerken, üç yanı çerçevesiz ekran ile pazara sunulmuştu. Ayrıca teknik özellikleri de üst seviye olarak geldi.

Xiaomi'nin Mi Mix akıllı telefonu siyah rengi ile Çin'de satışa sunulmuş ve ayrıca bu sene başında CES 2017'de beyaz rengi de duyurulurken, bu renk de yine Çin'de satışta. Kısa bir süre önce de Xiaomi Mi Mix'in Çin dışında da satışa sunulacağı bilgisi gelmişti.

Xiaomi, şu sıralar Mi Mix'in halefi yeni model üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu yeni akıllı telefonun Xiaomi Mi Mix adı ile gelmesi beklenirken, detaylanmaya başladı bile.

Xiaomi Mi Mix, %91.3 gibi oldukça yüksek bir ekran / gövde oranı ile duyurulmuştu. Ancak gerçek ölçüler o kadar yüksek olmazken, %84.16 olarak gelmişti. Yeni bilgilere göre Xiaomi Mi Mix 2'de ise bu oranın %93 seviyesinde olacağı ifade ediliyor.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde Goodix adındaki bir Çinli teknoloji firması ekran parmak izi tarayıcısı teknolojisini duyurmuştu. Bu yeni parmak izi tarayıcısının Xiaomi Mi Mix 2'de yer alabileceği ifade ediliyor. Bu teknoloji sayesinde önde Home tuşuna gerek kalmazken, ayrıca arkada da parmak izi tarayıcısının yer alması gerekmiyor.

Whatsapp