Xiaomi, Mi Max Duyuru Tarihini Resmi Olarak Açıkladı

Xiaomi'nin yeni orta,seviye dev ekranlı akıllı telefonu Mi Max'ın duyurusu için firmadan ilk teaser geldi.

Çin Merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu olması beklenen Mi Max hakkında ilk bilgiler bugün ortaya çıkmıştı. Dev bir ekrana sahip olacsk olan Mi Max'ın teknik özellikleri Gfxbench üzerinde ortaya çıktıktan kısa bir süre sonra firmadan Mi Max'ın resmi duyurusu için tarih geldi. 

Xiaomi,  2016 yılına oldukça hızlı girdi. Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtımı  yapılan amiral gemi Mi 5 ve Mi 5 Pro satışları yoğun ilgi gören firma RedMi Note 3 modelini de geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu. Phablet segmentinde ise 6.4 inç ekranı ile gündeme gelen Mi Max akıllı telefonu duyurmaya hazırlanan Çin merkezli üretici,  Mi Max'ın 10 Mayıs tarihinde duyurulacağını resmi olarak açıkladı. Mi Max duyurusu için rengarenk görseller yayınlayan firma bir bakıma da,Mi Max hakkında ilk ipuçlarını vermeye başladı. 

Xiaomi Mi Max,  5 nokta dokunmatik destekli full HD çözünürlükte 6.4 inç ekrana sahip olacak. Bu sıra dışı büyüklükte ekrana donanım kısmında ise Qualcomm'un 1.8 gHz Hexa-core Snapdragon 650 yonga seti,  2GB sistem belleği ve 16GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. 16MP arka kamera ve 5MP ön kamerayı sahip olan Mi Max'ın bataryası ise şimdiden merak konusu fakat bu konuda elimizde şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor. 

Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile 10 Mayıs tarihinde duyurulması kesinleşen Mi Max'ın uygun fiyatı ile de dikkat çekeceği tahmin ediliyor.  

Whatsapp