Xiaomi Mi Max 3'ün Ekran Paneli Sızdırıldı

Xiaomi'nin büyük ekranlı akıllı telefonu Mi Max 3'e ait yeni bilgiler ortaya çıktı. Telefonda kullanılacak olan büyük ekran panelinin görüntüsü ortaya çıktı.

Mi Max serisi ile büyük ekranlı akıllı telefon sevenleri mutlu etmeyi hedefleyen Çinli telefon üreticisi Xiaomi, yeni Mi Max 3 üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Xiaomi CEO'su Lei Jun tarafından kutu görseli paylaşılan Mi Max 3'ün bugün ise ekran paneli net şekilde ortaya çıktı.

Resmi tanıtım öncesinde büyük ekrana sahip olması beklenen Mi Max 3'ün ekran paneli Alibaba'da ortaya çıktı. Görüntüden yola çıkarak yeni telefonda çentikli bir ekran olmayacağını fakat 18:9 orana sahip çerçevesiz bir tasarım olacağını söyleyebiliriz.

Daha önce ortaya çıkan TENAA listesinde Mi Max 3'ün 176.15 x 87.4 x 7.99 mm ölçülere ve 221 gram ağırlığa sahip olacağı belirtiliyordu. 6.9 inç gibi devasa bir ekran paneline sahip olacağı belirtilen telefon 2160 x 1080 piksel Full HD + ekran çözünürlüğüne ve 18:9 ekran oranına sahip olacak.

İçerisinde 1.8 GHz hızında çalışan Qualcomm‘s Snapdragon 636 işlemci kullanılması beklenen telefonda 6 GB RAM ve hafıza kartı ile arttırılabilir 64 / 128 GB dahili depolama alanı seçeneklerinin bulunacağı iddia ediliyor. Bazı raporlarda Snapdragon 710 işlemciye sahip farklı bir Mi Max 3 varyantının da duyurulabileceği belirtiliyor.

Raporlarda her iki varyantta da 12 MP çözünürlüğünde ana kamera yer alırken ön kamera tarafında modellerin birinde 5 MP kamera bulunurken diğerinde 8 MP çözünürlüğünde bir kameranın yer aldığı belirtiliyor.

Whatsapp