Xiaomi Mi Max 3 tüm teknik özellikleri artık daha resmi

Xiaomi firmasının teknoloji dünyasını meşgul eden telefonu Mi Max 3'ün kullanacağı yonga seti belli oldu.

Akıllı telefon üretiminde özellikle son dönemlerde isminden sıkça söz ettirmeyi başaran Çin merkezli Xiaomi firması, gündemden bir türlü Mi Max 3 isimli telefon modeliyle düşmemeyi başarıyor. Uzun süredir cihaza ait sızıntılar teknoloji dünyasının gündemini oluştururken, cihazın canlı görselleri sızdırılmış ancak bir türlü kullanacağı yonga seti netleşmememişti. 

Sızdırılan bilgiler doğrultusunda Xiaomi Mi Max 3 modelinin kullanacağı işlemcinin Snapdragon 636 SOC yonga seti olacağı öne sürülürken kimi kaynaklar ise kullanılacak olan yonga setinin Snapdragon 660 olduğu öne sürmüştü. Ancak cihazın çalışabilir haldeki yeni görseli paylaşılırken, bu görselde telefon hakkında kısmı görüntülenirken 4 GB kapasitesindeki RAM bellek, 64 GB kapasitesindeki depolama alanı ile Snapdragon 636 SOC yonga seti doğrulandı.

Cihazın birde 6 GB RAM bellekli ve 128 GB kapasiteli versiyonunun yer alacağı belirtilirken, 6.9 inç genişliğindeki 18:9 görüntü oranına sahip 2160 x 1080 piksel çözünürlüklü görüntü oluşturabilen dokunmatik ekran üzerinde şekilleneceği söyleniliyor. Cihazın arka yüzünde 12 MP ve 5 MP olmak üzere çift kamera sensörü yer alacakken, ön yüzünde ise 8 MP çözünürlüğündeki öz çekim kamerası yer alacak.

19 Temmuz'da tanıtımı gerçekleştirilecek olan ürün son sızan bu bilgiyle resmiyete kavuşmadan önce kendisini bekleyenlerin aklında bir netlik oluşturmayı başardı. Bakalım firma bu modelle istediği satış rakamlarına ulaşabilecek mi?

Whatsapp