Xiaomi Mi Max 3 Pro, Snapdragon 710 ve 5.400 mAh Batarya ile Sızdırıldı

Xiaomi'nin dev ekranlı akıllı telefonu Mi Max 3 Pro, Qualcomm Snapdragon 710 yonga seti ve 5.400 mAh batarya gibi özelliklerini gösteren bir görüntü ile internete sızdırıldı.

Xiaomi Mi Max 3, internete sızdırılan haberlerine olan ilgiye bakılırsa merakla beklenen bir diğer Xiaomi cihazı gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde TENAA üzerinden gelen bazı bilgiler, Snapdragon 636 olması muhtemel 1.8 GHz Octa-core işlemci ve 6.9 inç ekrana işaret ediyordu. 

Ancak, bugün ortaya çıkan en son bilgiler ise direk olarak Xiaomi'nin resmi web sitesi üzerinden geliyor. İnternete sızdırılan bir ekran görüntüsü, Xiaomi Mi Max 3 Pro adını alacak başka bir Mi Max 3 modeli daha olduğunu ve bu cihazın tasarımı ile birlikte bazı teknik özelliklerini de doğruluyor. 

Akıllı telefonun 6.9 inç büyüklüğünde bir ekran, Qualcomm Snapdragon 710 yonga seti, 128GB dahili depolama alanı ve Sony IMX 363 sensöre sahip çift arka kamera kurulumuna sahip olacağı görülüyor. Bu arada cihazın 5.400 mAh gibi devasa bir bataryadan güç alacağı da söz konusu ekran görüntüsü ile ortaya çıkıyor.

Yine de Xiaomi Mi Max 3 Pro'nun listelendiği iddia edilen resmi Xiaomi web sitesi sayfasının yayından kaldırılması nedeni ile görüntünün gerçek olup olmadığını teyit etmek şu an için söz konusu değil .

Whatsapp