Xiaomi Mi Max 3, Mi 5S, Mi 5S Plus ve Mi Note 3 İçin MIUI 10 Geliyor

Xiaomi Mi Note 3, Mi 5S, Mi 5S Plus ve Mi Max 3 için Android 8 Oreo üzerinde MIUI 10 güncellemesinin bir beta sürümünün çok yakında dağıtılacağı açıklandı.

Çok yakında Çinli Xiaomi eski popüler telefonlarından Mi 5S, Mi 5S Plus, Mi Note 3 ve Mi Max 3 için MIUI 10 güncellemesini Android 8 Oreo üzerinde beta programı kapsamında dağıtmaya başlayacak. Haberimizin devamında yer alan bağlantılar üzerinden sizde beta programına kayıt olabilir ve güncellemeyi en erken deneyen kişilerden bir tanesi olabilirsiniz.

Testlere katılmak için cihazınızda MIUI Global Forum uygulamasının bulunması gerekiyor. Mi Note 3 için 31 Ekim'de Mi 5S için 29 Ekim'de, Mi 5S Plus için 4 Kasım'da ve son olarak Mi Max 3 için 6 Kasım'da MIUI 10 Android 8 Oreo beta güncellemesi programa katılan kullanıcılara dağıtılacak.

Bu beta programına katılabilmeniz için ayrıca cihazınızda MIUI Global Beta ROM yazılımının en güncel sürümünün yüklü olması gerekiyor. Ayrıca Xiaomi resmi forumunu kullanıyor olmanız lazım. Çünkü beta programı kapsamında kullanacağınız yazılımlarda meydana gelen hataları geri bildirim yaparak şirkete göndermeniz gerekiyor.

Mi 5S Android 8 MIUI 10 beta programına katılmak için BURAYA tıklayın.

Mi 5S Plus Android 8 MIUI 10 beta programına katılmak için BURAYA tıklayın.

Mi Note 3 Android 8 MIUI 10 beta programına katılmak için BURAYA tıklayın.

Mi Max 3 Android 8 MIUI 10 beta programına katılmak için BURAYA tıklayın.

Whatsapp