Xiaomi Mi Max 3, ekranıyla mest edecek

Xiaomi firması phablet segmentini tercih edenler için geliştirmekte olduğu Mi Max 3 modelinde, 7 inç genişliğindeki çerçevesiz ekranla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Tartışmasız bir şekilde akıllı telefon sektörünün en iddialı oyuncuları arasına ismini yazdırdığını söyleyebileceğimiz Çin merkezli Xiaomi firması, phablet segmentine ilgisi olanlar için muhteşem bir model geliştirmeyi planlıyor. Bu bağlamda Mi Mix 3 isimli modeli üzerindeki çalışmalarını sürdüren ekip, yüksek performans ve düşük fiyat ikilisini bu modelle birlikte tek çatı altında toplamayı hedefliyor.

Daha önce Mi Max ve Mi Max 2 modellerinde 6.44 inç genişliğindeki dokunmatik ekranlarla karşımıza çıkan firma, çıtayı Mi Max 3 modelinde biraz daha arttırıyor. Firma tedarikçileri ve yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre ekran genişliğini 7 inçe çıkartmak üzerinde çalışan Xiaomi firması, sadece bununla sınırlı kalmayacakken ekranı ise 18:9 görüntü formatında hazırlamayı hedefliyor.

2160 x 1080 piksel çözünürlüğünde olan dokunmatik ekran iki farklı işlemci ve iki farklı RAM belleği kapasitesiyle karşımıza çıkacak. Ekranın arka yüzünde parmak izi okuyucusu ile çift kamera teknolojisi yer alacakken, telefonunun tanıtımının 2018 yılının ilk ayları içerisinde gerçekleştirileceği düşünülüyor.

Bununla birlikte kalmayarak çerçevesiz ekran teknolojisi de cihazın ekran genişliğini arttırmayı başaracakken, tüm bu detaylar birleştiğinde Xiaomi firmasının deyim yerindeyse harikalar yaratmayı başaracağını söyleyebiliriz. Bakalım firma bu modelle birlikte gerçekten phablet segmentini tercih edenlerin ilgisini üzerine çekmeye başarabilecek mi?

Whatsapp