Xiaomi Mi Max 3, 28 Haziran'daki Etkinlikte Tanıtılabilir

Xiaomi yeni bir cihaz için tanıtım görseli paylaştı ve bu paylaşım, Xiaomi Mi Max 3'ün 28 Haziran'daki etkinlikte tanıtılacağı iddialarını güçlendirdi.

Xiaomi, 28 Haziran tarihinde düzenlenecek olan bir etkinlikte yeni bir cihaz duyuracağını, Çin video paylaşım sitesi Tencent üzerinde parlaklığı kısa bir video ile duyurdu. Videoda, Xiaomi Mi Home fiziksel mağazasında gökyüzü Mavisi teninde bir Xiaomi akıllı telefon kutusu gösteriliyor. Video, 28 Haziran tarihinin gösterilmesi ile bitiyor. 

Video ile birlikte herhangi bir mesaj paylaşılması, bu nedenle söz konusu etkinlikte duyurulacak cihazla ilgili olarak sadece tahmin yürütülebilir. Perakende satış kutusunun rengi göz önüne alındığında duyurulacak akıllı telefonun Sky Blue yani Gökyüzü Mavisi renk seçeneği olacak diyebiliriz. Bir başka tahmin ise Xiaomi Mi Max 3 tanıtımı yapılacak. 

Xiaomi, geçtiğimiz günlerde Xiaomi Mi 6x ve Mi Pad 4 tanıtımının yapmıştı bu nedenle Mi Max 3'ün Temmuz ayında tanıtılacağı tahmin ediliyordu. 

Söz konusu videoyu buradan izleyebilirsiniz. Ancak Çin dışında yaşayanların videoyu izlemekte zorluk yaşadığı belirtiliyor .

Whatsapp