Xiaomi Mi Max 2, Snapdragon 626 Yongaseti ile Gelecek

Xiaomi'nin dev ekranlı akıllı telefonu Mi Max'ın güncel versiyonu Mi Max 2' ın özelliklerine dair yeni bilgiler internete sızmaya başladı.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Nisan ayında akıllı telefon pazarında fırtına gibi esecek gibi görünüyor. Xiaomi Mi 6'nın öncülüğünü yaptığı, Mi Max ve Mi Mix modellerinin de yeni güncellenmiş yeni versiyonlarının piyasaya sürüleceği Nisan ayında Xiaomi'den gelecek cihazlar sektörde heyecan yaratıyor. 

Xiaomi Mi Max 2, daha önceki sızıntılarda da belirtildiği üzere duyurusu yaklaşan üçlü grubun en uygun fiyatlı modeli olacak. Şimdi şirket içinden yeni bir kaynak, bazı akıllı telefonların teknik özellikleri hakkında detaylar veriyor. Büyük ihtimalle 6.44 inçlik dev bir ekrana ve metal gövdeye sahip olacak Mi Max 2, daha önceki sızıntılarda iddia edilen Snapdragon 660 yerine Snapdragon 626 yonga seti ile gelecek. Bu daha az performans verimliliğini işaret ediyor olsa da Snapdragon 626, önceki modeli Snapdragon 625'in güçlü batarya verimliliğini devam ettiriyor. Mi Max 2'nin 5.000 mAh batarya ile geleceği düşünüldüğünde bu gerçekten etkileyici bir batarya ömrü olacağını gösteriyor. 

Kaynak aynı zamanda Xiaomi Mi Max 2 phablet cihazın 1080p çözünürlüğünü koruyacağını ve Android 7.1.1 işletim sistemi ön yüklü olarak geleceğini belirtti. Ayrıca Xiaomi Mi 5s'de bulunan 12MP Sony IMX378 kamera sensörüne sahip ve 5MP de ön kamera ile geliyor. 

En son olarak, yeni Mi Max 2'nin 1499 ile 1699 Yuan arasında, veya 215 $ ila 245 $ arasında bir fiyat etiketine sahip olduğu söyleniyor. Tabi ki bu fiyatlar yerel pazar olan Çin için geçerli ve diğer ülkelerdeki fiyatın vergiler nedeni ile biraz daha yüksek olması gerekiyor. 

Whatsapp