Xiaomi Mi Max 2, Şeffaf Kılıfla Görüntülendi

Xiaomi'nin phablet sınıfındaki akıllı telefonu Mi Max'ın halefi Mi Max 2'nin şeffaf kılıf içindeki görüntüleri internete sızdırıldı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi 6'nın resmi tanıtımı bir kaç içinde yapılacak ancak gelen bilgilere bakılırsa, şirket aynı zamanda yeni Mi Max 2 için de hazırlıklarını devam ettiriyor. Çinli şirketin yeni nesil akıllı telefonuna ait ilk bilgiler benchmark siteleri üzerinden gelmişti. Bugün de Weibo üzerinde bir kullanıcı, Mi Max 2'ye ait olduğunu iddia ettiği bazı görüntüler paylaştı. 

Göreceğiniz üzere malesef telefonun ön tarafından çekilmiş herhangi bir görüntü yok. Ayrıca paylaşılan resimlerdeki telefonun şeffaf bir kılıf içinde olduğunu da belirtelim. Yine de Mi Max 2'nin tasarımına dair yeterli ipuçlarına sahip olabiliriz. 

Dahası, bu görüntüleri paylaşan kaynak Xiaomi Mi Max 2'nin bir kaç önce de iddia edildiği gibi Snapdragon 626 yonga seti ile güçlendirileceğini ve dolayısıyla Snapdragon 660 yonga setine yer verilmeyeceğini doğruluyor. Xiaomi Mi Max 2 akıllı telefon, 6.4 inç 1080p full HD ekrana, 4G LTE desteğine ve 3.5mm kulaklık girişine sahip. Metal gövde üzerine geliştirilen akıllı telefon, USB Type-C bağlantı noktasına da sahip ve kızıl ötesi desteği sunuyor. 

Söz konusu benchmark testlerinden edindiğimiz bilgilere göre Mi Max 2'nin 4GB RAM, 128GB dahili depolama alanı, 12 MP arka kamera ve 5 MP ön kameraya da sahip olacağını biliyoruz. Tabi Xiaomi Mi Max 2'de farklı bir işlemci görürsek de şaşırmamalıyız. Zira yine Çin kaynaklı bazı iddialara göre Xiaomi Mi Max 2, ilkinde Snapdragon 650 ve bir diğerinde Snapdragon 652 yonga setine yer verilecek iki farklı versiyonda sunulabilir. 

Whatsapp