Xiaomi Mi Max 2 Özellikleri İle Beraber Göründü

Xiaomi tarafından geliştirilen Mi Max serisinin yeni cihazı Mi Max 2 özellikleri ile beraber ortaya çıktı. Yeni cihaz adından sıkça söz ettirecek gibi duruyor.

Her kesime hitap eden uygun fiyatlı cihazları ile milyonlarca adet telefon satmayı başaran Xiaomi ürün gamını genişleterek yoluna emin adımlarla devam ediyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sunduğu Mi Max modeli özellikle büyük ekran seven kullanıcılar tarafından oldukça fazla tercih edilen bir model olmuştu. Yüksek performanslı donanımı ve uzun ömürlü pil performansı ile Mi Max kısa süre içerisinde milyonlarca adet satmayı başarmıştı.

Xiaomi Mi Max 2 cihaz için gördüğümüz sızıntılar göz önüne alındığında Mi Max 2 yakında pazarda yerini alacak gibi duruyor. Mi Max 2'nin görüntüleri cihazın üst, alt ve arka taraflarını gösteriyor. Orijinal Mi Max, 6.4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahipti, ancak sızdırılmış bilgiler Xiaomi'nin yeni model olan Mi Max 2'de 6 inç ekran kullanacağını gösteriyor.

Donanım tarafında ise Mi Max 2'nin içerisinde yeni nesil Snapdragon 660 işlemci bulunacak. Bu işlemci yakın bir zamanda orta seviye cihazlar için Qualcomm tarafından duyuruldu. Mi Max 2 modeli büyük ihtimalle 4GB RAM ile beraber gelecek. Kulaklık girişi çıkarılan amiral gemisi Mi6'nın aksine, Mi Max 2 sızdırılmış görüntülerin gösterdiği gibi kulaklık girişi ile beraber geliyor. Ana hatlar kulaklık girişinin mevcut Mi Mi Max ile aynı yerde olduğunu gösteriyor.

Cihazın arkasında bulunan parmak izi okuyucunun etrafında kalın bir kenarlık var gibi görünmesinin sebebi fotoğraflarda ki cihazın üzerinde şeffaf bir silikon kılıf bulunmasından dolayıdır. Cihaz söylentilere göre Mayıs ayında piyasaya sürülecek. Büyük ekranlı telefon kullanmayı seven kullanıcıların yine bir numarası haline gelecek bir cihaz bizi bekliyor.

Whatsapp