Xiaomi Mi CC9 Pro'nun Özellikleri ve Tasarımı Ortaya Çıktı

Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu CC9 Pro'nun duyurulmasına sayılı günler kala telefonun bazı özellikleri Geekbench performans listesinde ortaya çıktı

Xiaomi'nin paylaştığı tanıtım görseli ile resmiyete döktüğü Mi CC9 Pro modeli şirketin 108 MP çözünürlüğünde kamera kullanan ikinci cihazı olarak ön plana çıkacak gibi görünüyor. Tanıtım görselinde yer alan bilgilere göre 5 Kasım tarihinde düzenlenecek olan bir etkinlikte duyurulacak olan Mi CC9 Pro'nun şimdiden birçok kişide heyecan uyandırdığını söyleyebiliriz.

Geekbench performans listesinde “tucana” kod adı ile ortaya çıkan Mi CC9 Pro, donanım tarafında kullanıcılara gayet iyi özellikler sunacak gibi görünüyor. Daha önceki raporlarda 6 ve 8 GB RAM belleğine sahip olacağı iddia edilen cihazın gerçekten de böyle bir donanım ile geleceğini görüyoruz.

Geekbench listesi bize bu telefonun bir amiral gemisi telefon olmayacağını ancak iyi diyebileceğimiz donanım özellikleri sunacağını gösteriyor. İçerisinde Qualcomm Snapdragon 730G yer alması beklenen telefonda 6 GB RAM belleği kullanıldığını görüyoruz. Dahili depolama tarafında 256 GB ile birlikte gelmesi beklenen telefonda beşli arka kamera kurulumunun yer aldığını görüyoruz.

Kutudan Android 9.0 Pie ile beraber çıkacağı görülen cihazın çok hızlı bir şekilde Android 10 üzerinde çalışan MIUI 11 güncellemesini alacağını şimdiden söyleyebiliriz. Belkide şirket ufak bir sürpriz yaparak telefonu Android 10 ile beraber piyasaya sürebilir.

Whatsapp