Xiaomi Mi CC9 Pro İçin Android 10 Beta Güncellemesi Çıktı

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan 108 MP çözünürlükte ana kameraya sahip Mi CC9 Pro için bugün itibariyle Çin'de MIUI 11 arayüzüyle beraber Android 10 beta güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Geçtiğimiz Temmuz ayında Çinli Xiaomi, CC serisinin ilk üyesini duyurmuş ve piyasaya yeni ürünlerini sürmüştü. Ardından geçtiğimiz günlerde merakla beklenen beş arka kameralı ve 108 MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip akıllı telefonu Mi CC9 Pro'yu duyurmuştu.

Kutudan Android 9 Pie işletim sistemiyle çalışan MIUI 10 arayüzüyle beraber çıkan cihaz bugün itibariyle Çin'de Android 10 beta güncellemesini yeni arayüzle birlikte almaya başladı. Güncelleme MIUI 11 üzerinde 9.11.12 sürümüyle beraber gelirken yaklaşık 2.3 GB civarında bir dosya boyutuna sahip gibi görünüyor.

İçerisinde birçok hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesi içeren bu güncellemeyi mutlaka yüklemenizi öneriyoruz. Yeni MIUI 11 arayüzüyle beraber birçok farklı özelliği kullanabileceğiniz bu güncelleme şuanda sadece Çin'de bulunan Mi CC9 Pro kullanıcıları için dağıtılıyor.

Bildiğiniz üzere aynı telefon Avrupa pazarında Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro isimleriyle beraber duyurulmuştu. Yakın zamanda benzer bir güncellemenin Avrupa pazarı içinde dağıtılması bekleniyor. Önümüzdeki aylarda Türkiye pazarında da görmeyi umduğumuz modellerden bir tanesi olan Mi Note 10 öyle görünüyor ki Türkiye pazarında satışa sunulana kadar Android 10 beta güncellemesini almış olacak.

Eğer sizde Çin'den alınmış bir Mi CC9 Pro kullanıyorsanız telefonunuzun yazılımını beta sürüme geçirerek Android 10 MIUI 11 güncellemesini almaya başlayabilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce telefonunuzdaki dosyaların yedeğini almayı unutmayın. Ayrıca beta sürüm olmasından dolayı bu yazılımın günlük kullanıma çok uygun olmadığını da belirtmemiz gerekiyor.

Whatsapp