Xiaomi Mi Bluetooth hoparlör BİM'de satışa sunulacak

Çin merkezli Xiaomi firmasının geliştirdiği Mi Bluetooth isimli kablosuz hoparlörü, 129,00 TL'lik etiketiyle BİM mağazalarında satışa çıkıyor.

Son günlerde teknoloji dünyasının gündeminden düşmemeyi başaran BİM firması, son zamanlarda yayınladığı aktüellerle birlikte sürekli gündeme gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre öncesinde 4.999 TL karşılığında iPhone X modelini satışa sunan ünlü market zinciri BİM, şimdilerde ise yeni teknolojik ürünü Xiaomi Mi Bluetooth hoparlör ile karşımıza çıkacak.

Bluetooth 4.0 sürümü üzerinden cep telefonu ile tablet bilgisayarlarla bağlantı kurabilen Xiaomi Mi Bluetooth hoparlör, 80 Hz ile 20 KHz frekans aralıklarını destekliyor. 3Wx2 ve 2 kanallı stereo hoparlörle birlikte gelen akıllı hoparlörün oldukça güçlü bir ses yeteceğine sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Hoparlöre piyasada 249.99 TL ödeyerek sahip olunabilirken, 16 Mart Cuma günü BİM raflarındaki yerini alacak. Ayrıca bu ürüne dileyenler peşin fiyatına 6 taksit seçeceğiyle anlaşmalı bankanın kartları üzerinden yararlanabilecekken, 6W gücünde çalışan hoparlör, 3.5 mm jack, MicroSD kart ve AUX desteğine sahip. 

Giriş seviyesinde çok profesyonel ses kalitesi beklemeyenlerin tercihi olarak karşımıza Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörlerin çıktığını söyleyebiliriz. Ayrıca bu Bluetooth hoparlör üzerinden cep telefonu ile speaker üzerinde görüşme gerçekleştirilebilecek. Bu ürünü satın almak için erkenden BİM Mağazaları'nda olmanız gerektiğini unutmayın.

Whatsapp