Xiaomi Mi Band 5 Birçok Pazarda NFC Desteğine Sahip Olacak

Xiaomi'nin uygun fiyatlı akıllı bileklik serisinin yeni üyesi Mi Band 5 hakkında önemli bir iddia ortaya atıldı.

Xiaomi'nin milyonlarca adet satmayı başaran uygun fiyatlı akıllı bileklikleri ülkemizde de yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. En son olarak renkli ekrana sahip Mi Band 4 modeliyle kullanıcılarının karşısına çıkan şirket Çin'de NFC desteğine sahip bir varyantı piyasaya sürerken diğer ülkelerde ise NFC desteği olmayan varyantı piyasaya sürmüştü.

Gelen son bilgilere göre bu konuda kullanıcılarını dinleyen Xiaomi bir sonraki akıllı bilekliği olması beklenen Mi Band 5 ile beraber Çin dışındaki diğer ülkelerde de NFC desteğine sahip bir akıllı bilekliği piyasaya sürmeyi hedefliyor. Bu sayede bütün kullanıcılar dolu dolu özelliklere sahip uygun fiyatlı Xiaomi akıllı bilekliklerini kullanabilecek.

Bilmeyenler için NFC desteği sayesinde temassız ödeme imkanı sunan yerlerde akıllı bilekliğiniz üzerinden ödemelerinizi yapabilir ve ayrıca otobüs kartları yerine akıllı bilekliğinizi kullanabilirsiniz.

Şimdilik Mi Band 5 fiyatı ve çıkış tarihi bilinmese de Mi Band 4'den çok fazla pahalı olmayacağı düşünülüyor. Önümüzdeki yılın ikinci çeyreğinde resmi olarak tanıtılacağı düşünülen Mi Band 5 ile Çinli şirketin yine milyonlarca takipçinin kalbini kazanacağını düşünüyoruz. Şuanda ülkemizde 190 TL civarında bir fiyat ile satılan Mi Band 4 geçtiğimiz günlerde yeni bir sistem güncellemesi almaya başlamıştı.

Whatsapp