Xiaomi Mi Band 3 Uygun Fiyat Etiketiyle Duyuruldu

Xiaomi'nin yeni akıllı bilekliği Mi Band 3 bugün dokunmatik OLED ekran paneli ve 26 $ fiyat etiketi ile resmi olarak duyuruldu.

Uygun fiyatlı Xiaomi Mi Band 2'nin muazzam başarısından sonra bugün Çinli şirket, Mi Band 3 olarak adlandırdığı yeni akıllı bilekliğini tanıttı. Xiaomi Mi Band 3'de adım sayar ve kalp atış hızı ölçer gibi birçok yeni özellik yer alıyor.

Mi Band 3 özelliklerine bakacak olursak yeni uygun fiyatlı akıllı bileklikte, 128 x 80 piksel çözünürlüğe sahip 0.78 inç boyutunda dokunmatik bir OLED ekran paneli bulunuyor. Bluetooth 4.2 üzerinden cihazlara bağlanan Mi Band 3 pil tarafında da Mi Band 2'ye kıyasla %50 civarında daha iyi bir performans sergiliyor. NFC destekli farklı bir varyantı daha bulunan bileklik ile dilerseniz kablosuz olarak ödeme yapabiliyorsunuz.

Xiaomi tanıtım sırasında bilekliğin 20 günlük pil ömrüne sahip olduğunu açıkladı. Elbette bunu gerçek kullanım senaryolarında test ederek ölçmek gerekiyor. Mi Band 3, farklı renklerve ve tasarımlarda değiştirilebilir kayışlara sahip olacak. Mi Band 3, 5 Haziran Salı günü 26 $ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. NFC desteğine sahip olan varyant ise 31 $ fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak.

Haziranın ilk haftasında İstanbul'da düzenlenecek olan etkinlikte Gearbest ortaklığı ile ülkemize resmi olarak girecek olan Xiaomi'nin yeni ürünlerini en kısa sürede uygun fiyat etiketi ile ülkemizde satışa sunmasını bekliyoruz.

Whatsapp