Xiaomi Mi Band 3 İçin Yeni Sistem Güncellemesi Yayınlandı

Xiaomi'nin piyasaya sürdüğü en yeni akıllı bileklik Mi Band 3 için yeni ve önemli bir sistem güncellemesi yayınlanmaya başladı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi bu yıl Mayıs ayında Mi 8 serisi ile beraber Mi Band 3 akıllı bilekliğinin tanıtımını gerçekleştirmişti. Bir önceki Mi Band 2'ye kıyasla daha iyi özelliklere sahip olan Mi Band 3 aldığı güncellemeler ile yeni özelliklere kavuşmaya devam ediyor. Xiaomi tarafından yayınlanan en yeni güncelleme ile beraber hava durumu özelliği ve birçok yeni animasyon Mi Band 3 için eklenmiş olacak.

Cihaz üzerinden seçtiğiniz yerin mevcut sıcaklık ve hava durumu bilgilerini gösteren Mi Band 3 bu sayede kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunabilecek. Ayrıca güncelleme ile beraber cihazınıza yeni egzersiz modu animasyonu eklenmiş olacak.

Güncellemeyi akıllı bilekliğinize yükleyebilmek için Mi-Fit uygulamasının en son sürümüne sahip olmanız gerekiyor. Uygulamayı Google Play üzerinden güncelledikten sonra Mi Band 3 cihazınızı uygulama ile eşleştirmeniz gerekiyor. Daha sonra ayarlar menüsü üzerinden güncelleme kontrolü kısmına girerek en güncel sürümü indirmeniz ve cihazınıza yüklemeniz gerekiyor.

Xiaomi Mi Band 3 sahip olduğu daha doğru adım sayma algoritması ile Mi Band 2'den çok daha iyi bir performans sunabiliyor. İçerdiği çok sayıda farklı özellik ve animasyon ile kullanıcıların büyük bir çoğunluğunu kendisine hayran bırakıyor.

Bilmeyenler için Xiaomi Mi Band 3, mesajlarınızı ve gelen çağrıları görmenize olanak sağlıyor. Uyku monitörü özelliği ve nabız ölçme özellikleri de sunan cihaz bütün bunları çok uygun bir fiyat ile kullanıcılara sunduğu için kısa süre içerisinde milyonlarca adet satmayı başardı.

Whatsapp