Xiaomi Mi A3 ve A3 Lite, Snapdragon 700 Serisi İşlemciler ile Gelecek 

Xiaomi'nin yeni Android One akıllı telefonları Mi A3 ve Mi A3 Lite, Snapdragon 700 Serisi yonga setleri ile gelecek.

Xiaomi'nin Android One akıllı telefonları Mi A3 ve Mi A3 Lite'ın Snapdragon 700 serisi yonga setlerine sahip olacağına dair bazı söylentiler ortaya çıkmıştı ve şimdi bu bilgi oldukça güvenilir bir kaynak tarafından da doğrulandı. 

Mishaal Rahman tarafından paylaşılan bir tweete göre akıllı telefonlar, Bamboo Sprout ve Cosmos Sprout kod adlarıyla ile geliyor. Bu kulağa oldukça mantıklı geliyor zira önceki nesil Xiaomi Mi A serisi akıllı telefonlar da Sprout kod adı ekine sahipti. 

https://twitter.com/MishaalRahman/status/1125013156567420928

Ne yazık ki, bu paylaşım yonga setleri ile ilgili kesin bilgiler içermiyor, ancak en iyi tahminlere göre Snapdragon 730 veya en az Snapdragon 712'nin Xiaomi Mi A3'e güç vereceği, Mi A3 Lite'ın ise biraz daha da düşük güce sahip Snapdragon 710'a sahip olacağı yönünde.

İlginç bir şekilde, haberde ayrıca Xiaomi'nin "Pyxis" kod adı altında üçüncü bir Snapdragon 7XX destekli akıllı telefon üzerinde çalıştığı ancak bu cihazla ilgili tam bir resim çizebilmemiz için daha fazla bilginin toplanması gerektiği iddia ediliyor. 

Eğer söylentiler doğruysa, Xiaomi Mi A3, ekran içi parmak izi tarayıcı ve güçlü işlemcisi ile oldukça dikkat çekici bir orta seviye akıllı telefon modeli olacak.  Bununla birlikte Mi A3, serinin ilk OLED ekranlı modeli de olabilir. 

Whatsapp