Xiaomi Mi A2 Lite, Beklenenden Ucuz Fiyatı ile Resmi Duyuru Öncesinde Satışa Sunuldu 

Xiaomi'nin yeni Android One akıllı telefonu Mi A2 Lite, resmi tanıtımı yapılmadan tahmin edilenden daha düşük bir fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

Xiaomi Mi A2 henüz resmi olarak duyurulması bu ancak bu, iyi bir fiyat etiketi ile sunulmayacağı anlamına da gelmiyor. Ortaya çıkan ilk söylentilere göre Xiaomi Mi A2 Lite'ın fiyatının 285$ civarında olacağı iddia ediliyordu ancak Aliexpress üzerinde bir satıcı, 190$ ile 210$'lık fiyatlarla akıllı telefonu satışa sundu bile. Aslında bu fiyatlara Avrupa vergileri dahil değil ancak adil olmak gerekirse, AB vergileri de bu fiyata 90$'lık eklemeye neden olmayacaktır. 

Bu arada akıllı telefonun listesi de beklenen özellikleri teyit ediyor. Buna göre Xiaomi Mi A2 Lite, 5.84 inç 1080 x 2280 piksel çözünürlükte ekrana ve 4K video kaydı yeteneğine sahip 12MP + 5MP çift arka kamera kurulumuna sahip olacak. 

Xiaomi Mi A2 Lite güçlü 4.000 mAh bataryadan güç alırken, enerji verimliliğine sahip Snapdragon 625 yonga seti de akıllı telefonun oldukça iyi bir pil süresine sahip olacağına işaret ediyor. Snapdragon 625 yonga setine ise 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Çift sin kart desteğine sahip olan cihaz ayrıca microSD kart desteği de sunuyor. 

Bu model, Xiaomi Mi A2'nin 190$ fiyat etiketine sahip versiyonu. Ayrıca, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip daha güçlü bir versiyonu da 210$ fiyat etiketine sahip. 20$ fark için gayet iyi bir cihaz gibi görünüyor. Bu arada akıllı telefonun hee iki versiyonu da Siyah, Mavi ve Altın renk seçeneklerine sahip. 

Whatsapp