Xiaomi Mi A2 lansmanı, 24 Temmuz’da İspanya’da

Xiaomi firmasının merakla beklenilen Android One programındaki akıllı telefonu Mi A2, 24 Temmuz tarihinde İspanya'da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak.

Uygun fiyat etiketli, şık tasarımlı ve teknik özellikleri bakımından güçlü telefon modelleriyle birlikte adından söz ettirmeyi başaran Çin merkezli Xiaomi firması, kısa süre içerisinde dünyanın en büyük dördüncü telefon üreticisi konumuna gelmeyi başardı. Ayın 24’ünde gerçekleştireceği yeni bir etkinlik kapsamında yeni akıllı telefon modellerini sergilemeyi hedefleyen firma, İspanya’nın başkenti Madrid’de özel bir etkinlik düzenlemeyi hedefliyor.

Etkinlik kapsamında alüminyum kasa tasarımıyla birlikte gelen dikey çift kameraya sahip Xiaomi Mi A2 modelini sergilemeyi planlayan firma, 18:9 ekran gövde oranına sahip bir panel üzerinde şekillenecek. Cihaz 32 GB, 64 GB ve 128 GB olmak üzere 3 farklı depolama seçeneğiyle birlikte gelecekken, öte yandan 4 GB ve 6 GB olmak üzere 2 farklı RAM tercihinin bulunacağı söyleniliyor.

Qualcomm’un Snapdragon 660 yonga setinden güç alacak olan cihaz Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle birlikte kutusundan çıkacakken, Android One programına dahil olacağı söyleniliyor.

Daha önce firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre cihazın satışlarına 8 Ağustos tarihinde başlanılacağı belirtilirken, lansman tarihini ele aldığımızda bu bilginin oldukça doğru olduğundan söz edebiliriz. Ayrıca cihaz oldukça şık bir tasarım anlayışını ele alacakken, altın, mavi ve siyah olmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle birlikte satışa çıkacak.

Whatsapp