Xiaomi Mi A2 İçin Eylül Ayı Güvenlik Güncellemesi Yayınlandı

Xiaomi'nin piyasaya Snapdragon 660 işlemci ile sunduğu Mi A2 modeli için en güncel güvenlik yamalarından biri olan Eylül ayı yaması OTA üzerinden dağıtılmaya başladı.

Bu ayın başlarında Çinli Xiaomi, Eylül 2018 Android güvenlik yaması bulunan yeni bir sistem güncellemesini Mi A2 için OTA üzerinden dağıtmaya başlamıştı. Daha sonra kullanıcılardan gelen geri bildirimler doğrultusunda güncellemenin ardından ortaya çıkan sorunlar sebebiyle güncellemenin dağıtımı durdurulmuştu. Şimdi ise mevcut sorunlar giderilerek güncelleme yeniden dağıtılmaya başladı.

Dağıtılan güncellemenin değişiklik listesinde yeni Eylül ayı Android güvenlik yaması haricinde detaylı bilgiler yer almıyor. Yinede firmanın bilinen hataları düzelttiği ve cihazın genel performansında iyileştirmeler yaptığı düşünülüyor. Sizde eğer ülkemizde resmi olarak satışta olan Mi A2 modelini kullanıyorsanız cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemelerine girerek yeni yamayı cihazınıza indirebilir ve yükleyebilirsiniz.

Dağıtılan OTA güncellemesi 340 MB civarında bir boyuta sahiptir. Yüklemeden önce cihazınızda en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun. Ayrıca mümkün olduğunca güncellemeyi WiFi bağlantısını kullanarak indirmeye çalışın.

Şuanda kademeli olarak bütün cihazlara dağıtılan Mi A2 güncellemesinin ülkemize ulaşması birkaç haftayı bulabilir. Bu sebeple belirli aralıklarla sistem güncellemelerini elle kontrol etmeyi unutmayın.

Whatsapp