Xiaomi Mi A2 İçin Ağustos Ayı Güvenlik Yaması Yayınlandı

Xiaomi'nin geçtiğimiz ay duyurduğu iki yeni Android One cihazından biri olan Mi A2 için Ağustos ayı Android güvenlik yaması bulunan yeni bir güncelleme yayınlandı.

Android One programı kapsamında yer alan ve geçtiğimiz ay resmi olarak duyurulan Mi A2 modeli için yeni bir güncelleme yayınlanmaya başladı. Android P güncellemesi henüz final sürümü ile resmi olarak yayınlanmadığı için bu gelen yeni güncelleme Android P işletim sistemini içermiyor. Fakat yeni güncellemeyi güvenlik sebebiyle kesinlikle yüklemenizi öneriyoruz.

Mi A2 güncellemesinin içerisinde bazı hata düzeltmeleri ve en önemlisi Ağustos 2018 Android güvenlik yaması bulunuyor. Düzenli olarak güncellenen Android One kapsamındaki cihaz için her ay güncel olarak güvenlik yaması içeren güncellemeler gelecektir.

Mi A2 için dağıtılmaya başlanan ilk güncelleme 380 MB civarında bir boyuta sahiptir. Güvenlik yamasının yanı sıra dediğimiz gibi içerisinde performans ve hata düzeltmeleri ile ilgili de iyileştirmeler vardır. Benzer bir güncellemenin çok geçmeden daha uygun fiyatlı Mi A2 Lite içinde dağıtılmasını bekliyoruz.

Ülkemizde resmi satışlarına başlayan Xiaomi'nin yakında Mi A2 modelini de ülkemizde satışa sunmasını bekliyoruz. Mi A2 Android 9.0 güncellemesinin şuan için ne zaman dağıtılacağı kesin olmasa da Pixel serisinin ardından güncellemeyi alan ilk cihazlardan birinin Mi A2 ve Mi A2 Lite olacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp